18 / 04 / 2024

Kartal İst Marina projesi

Kartal İst Marina projesi

DAP Yapı tarafından İstanbul Anadolu yakası Kartal ilçesi sahilinde hayata geçirilen İstmarina Kartal ev fiyatları 305 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje, Dünyanın en iyi karma yaşam projesi olma özelliğine sahip...

İst Marina Mayıs kampanyası 2016!

İst Marina Mayıs kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat sonrasında, yüzde 50 kısım 18 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor. Kalan tutar 2018'de ödeniyor.

Kartal'da alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde Kartal’ı yaşanabilir örnek bir kent yapmak için çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Altınok Öz Kartal'daki alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi!

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de bu kapsamda, Kartal’ın birçok mahallesinde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Kartal Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün öncülüğünde Kartal’ı yaşanabilir örnek bir kent yapmak için çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Dap Yapı, Adam Kule için ön talep topluyor!

“İst Marina”, “Dap Vadisi”, “Burgu”, “Tango”, “Dalga” ve “Vazo Kuleler” gibi projelerle tanınan Dap Yapı, bu kez Kartal Dragos’taki “Adam Kule” için talep toplamaya başladı.

Kartal Belediyesi alt yapı ve üst yapı projelerini hızlandırdı!

Kartallı vatandaşların rahat bir ortamda yaşaması noktasında çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor...

Kartal İst Alışveriş Merkezi ve İşletmesi Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal İst Alışveriş Merkezi ve İşletmesi Anonim Şirketi, Fuat Atalay, Tuncay Yıldırım, Talat Yıldırım, Ali Nuri Özsüer tarafından 65 milyon 209 bin 200 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Emlak Konut rekor kırdı!

Emlak Konut GYO, 2014’te satış ve ciro rekorları kırdı. 2014’te yıllık bazda, gelir kaleminde en fazla satışı İst Marina projesi gerçekleştirdi. İşte açıklanan çarpıcı rakamlar...

İstanbul Marina Kartal satış ofisi!

İstanbul Marina Kartal satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dairelerin 300 bin TL 'den başlayan fiyatlarla satıldığı proje 5 bloktan oluşuyor.

İstanbul Marina Kartal fiyatları ne kadar?

İstanbul Marina'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler bulunuyor. Peki İstanbul Marina Kartal fiyatları ne kadar?

Stüdyo 35 İzmir Çiğli'de Kartal İnşaat tarafından yükseliyor!

Çeyrek asırdır Karşıyaka’da faaliyet gösteren Katal İnşaat, Çiğli Katip Çelebi Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde, yepyeni bir projeye imza atıyor. Stüdyo 35 İzmir Çiğli'de Kartal İnşaat tarafından yükseliyor.

İstanbul Marina Kartal iletişim!

İstanbul Marina projesindeki satış süreci devam eden dairelerin fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. İşte İstanbul Marina Kartal iletişim bilgileri..

Kartal İstanbul Marina fiyatları ne kadar?

İstanbul Marina projesinde 1+0'dan 5+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Satışların devam ettiği Kartal İstanbul Marina fiyatları ne kadar?

Kartal İst Marina projesi Haberi

Kartal İst Marina projesi

İstmarina Kartal ev fiyatları 1 oda 1 salon daireler için 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede; cafe, güvenlik, marina, spor alanları, yürüyüş yolları, restoran, otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar mevcut. 


İçerisinde; marina, okul, ofis, cami, rezidans, otel ve hastane alanları bulunan İstmarina Kartal Evleri nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Kartal sahili deniliyor. Proje, DAP Yapı imzası taşıyor. 


Dünyanın en iyi karma yaşam projesi olarak yaşama geçirilen İstmarina Kartal ev fiyatları 305 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.467 adet daireden meydana gelen proje, 31 ila 38 katlı 5 blok halinde yükseliyor. 



İst Marina ödeme planı!


İst Marina ödeme planı kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. 


İstmarina Kartal ev fiyatları:

Stüdyo konutlar 305 bin TL’den,

1 oda 1 salon konutlar 500 bin TL’den,

2 oda...