29 / 03 / 2024

kartal lapis han vaziyet planı

kartal lapis han vaziyet planı

Kartal Lapis Han iletişim bilgileri haberimizin içinde telefon numarası ve web adresi olarak yer alıyor

Gürallar Lapis Han teslim tarihi!

Fiyatların 280 bin liradan başladığı Gürallar Lapis Han teslim tarihi 2014 yılının Nisan ayı olarak belirlendi...

Han Üst Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Han Üst Yapı Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gültekin tarafından kuruldu.

Han Baca Sistemleri İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Baca Sistemleri İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Özel, Zafer Koçhan ve Bayram Ergün ortaklığında kuruldu. 

Cordella Kartal Konutları ödeme şekli!

Cordella Kartal Evleri projesi Kayıhan Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Projede 60 ay boyunca sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri!

Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri kapsamında 60 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. Cordella Kartal Evleri üç blok olarak Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirildi....

Cordella Kartal ödeme seçenekleri!

Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirilen Cordella Kartal projesi 215 konut ve 3 ticari alandan meydana geliyor. İşte Cordella Kartal ödeme seçenekleri...

Cordella Kartal'da Babalar Günü kampanyası!

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Cordella Kartal projesinde babalar günü kampanyası başlatıldı. Projede kampanya kapsamında Babalar Günü’ne özel 18-19 Haziran günlerinde “ilave yüzde 2” indirim fırsatı sunuluyor.

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Bülent Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Cevizli D-100 Güney Yan Yol Caddesi, Lapis Han'da kuruldu.

Cordella Kartal’da inşaata başlandı!

Kartal’ın en prestijli bölgesi Atalar’da, Kayıhan Yapı ve Scon Yapı ortaklığıyla yapılan ve bir kentsel dönüşüm projesi olan Cordella Kartal’da inşaata başlandı.

Kartal Cordella satış fiyatları!

Kartal Cordella satış fiyatları 254 bin liradan başlıyor. Kayıhan Yapı projesi Kartal Cordella Evleri'nde 215 daire ve 3 ticari birim yer alıyor...

Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Tamamı kullanıma hazır durumda olan Lapis Han Ofisleri bodrum katı ile birlikte 12 kattan oluşuyor. Projede sınırlı sayıda satılık ofisler bulunuyor. Peki Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Kartal Lapis Han ofis fiyatları!

Kartal E-5 üzerinde, Soğanlık metro istanyonunun önünde hayata geçirilen Lapis Han Ofisleri'nin alanları tek katta 2 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Peki Kartal Lapis Han ofis fiyatları ne kadar?

Lapis Han ofis projesinde kiralamalar başladı!

Ofislerin alanları 57 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteren Lapis Han ofis projesinde kiralamalar başladı. Projede 160 tane ofis ve 40 tane mağazaya yer veriliyor.

Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var!

Toplam 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Lapis Han Ofisleri'nde kiramalar başladı. Gürallar Yapı imzası taşıyan proje "Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var" sloganı ile hayata geçiriliyor.

kartal lapis han vaziyet planı Haberi

kartal lapis han vaziyet planı

Kartal'da yükselen Lapis Han projesi, Gürallar Yapı tarafından yükseliyor.Kartal Lapis Han iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Toplamda 160 ofisin yer aldığı Kartal Lapis Han projesinde ticari ünite sayısı ise 40. 


Toplamda arsa alanı 32 bin metrekare olan Lapis Han Kartal'da yüzme havuzundan fitness centera ATM'den otoparka ve saunalara buhar odalarına kadar pek çok sosyal seçenek yer alıyor. 





Kartal Lapis Han fiyat listesi!

Kartal Lapis Han fiyatlar 292 bin 893 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Kartal Lapis Han iletişim kapsamında 0216 577 10 00 numaralı telefonlardan fiyat detayları öğreniliyor. 


Kartal Lapis Han ödeme koşulları! 

Kartal Lapis Han ödeme planı kapsamında yüzde 25'lik kısmı teslimde ödeniyor ve...