23 / 04 / 2024

kartal marina

kartal marina

Ağa gözünü marina, otel ve enerjiye dikti! Boğaz'a 3 otel yapmayı planlayan Ağaoğlu, DAP Yapı ile ortak aldığı Kartal arazisine otel ve rezidansın yanına marina yapacak. Ayrıca enerjiye 2 milyar euro yatıracak

Ağaoğlu ve Dap Yapı marina işine giriyor!

Geçen yıl İstanbul'un en değerli arazilerinden birini Ağaoğlu ve DAP Yapı birlikte almıştı. İki şirket, Kartal'da 142 bin metrekare inşaat alanına sahip olan araziye otel, inşaat, rezidans ve marina projesi yapıyor...

Hill Kartal Residence satış ofisi!

Hill Kartal Residence satış ofisi telefon numarası 444 90 61 olarak belirtiliyor. Marina'ya 8 dakikalık mesafede inşa edilen projede 193 adet daire yer alıyor.

Yakacık Hill Kartal adres!

Yakacık Hill Kartal adres bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal - Yakacık Hürriyet Mahallesi'nde bulunuyor. Toplamda 193 adet daireden oluşan proje Marina'ya 8 dakika uzaklıkta yükseliyor.

Hill Kartal Yakacık daire fiyatları!

Hill Kartal Yakacık daire fiyatları alanları ve konumlarına göre değişiyor. Marina'ya 8 dakika yakınlıkta olan proje buhar odası ve teras havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.

2007 yılında Kartal'dan Adalar'a teleferik!

2007 yılında Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar, Kartal ile Adalar arasında teleferik kurmayı planladıklarını söylemiş. Aynı zamanda kentsel dönüşüm projesi içinde bin yatlık bir marina da bulunuyormuş.

Eagle Residence Kartal ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje Marina'ya 2 kilometre, E-5'e 1.4 kilometre mesafede yer alıyor. Peki Eagle Residence Kartal ne zaman teslim?

Deniz Yıldızı Kartal ödeme koşulları!

Deniz Yıldızı Kartal ödeme koşullarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Deniz Yıldızı Kartal projesi metroya 2,5 kilometre, E-5’e 1,3 kilometre, Pendik Marina’ya 2 kilometre, havalimanına 13 kilometre uzaklıkta konumlanıyor...

İstanbul Marina'da fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor!

Dap Yapı'nın Kartal'da inşa edeceği denize sıfır projenin adı 'İstanbul Marina' olarak açıklandı. Satışa çıkmamasına rağmen yoğun ilgiyle karşılaşan projedeki daire fiyatları ise 200 bin lira ile 5 milyon TL arasında değişiyor.

İstanbul Marina Kartal satış ofisi!

İstanbul Marina Kartal satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dairelerin 300 bin TL 'den başlayan fiyatlarla satıldığı proje 5 bloktan oluşuyor.

İstanbul Marina Kartal fiyatları ne kadar?

İstanbul Marina'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler bulunuyor. Peki İstanbul Marina Kartal fiyatları ne kadar?

İstanbul Marina Kartal iletişim!

İstanbul Marina projesindeki satış süreci devam eden dairelerin fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. İşte İstanbul Marina Kartal iletişim bilgileri..

Kartal İstmarina'da 120 aya kadar vade, 305 bin TL!

Kartal İstmarina'da 120 aya kadar vade, 305 bin TL imkanı sunan DAP Yapı imzasıyla yükselen Yüzyılın Yaşam Projesi İstanbul'da hayata geçiriliyor. 5 bloktan oluşan İstanbul Marina'da 2. kısımdaki üniteler lansman fiyatıyla satışa sunuluyor.

Kartal İstanbul Marina fiyatları ne kadar?

İstanbul Marina projesinde 1+0'dan 5+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Satışların devam ettiği Kartal İstanbul Marina fiyatları ne kadar?

Kartal İstanbul Marina projesi!

Kartal İstanbul Marina projesi 31 - 36 katlı toplam 5 blok halinde yükseliyor. Karma yaşam projesi olarak tasarlanan projede hem banka kredisi, hem de firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

kartal marina Haberi

kartal marina

Maslak 1453 projesiyle özellikle Körfez ülkelerinde büyük sükse yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Türkiye'ye olan ilgide çıtayı daha da yukarı çekmek için sektöründe farklı alanlara giriyor. Hedefinde İstanbul Boğazı'na 3 otel, Bodrum'a Körfez ülkelerine has yeni bir proje olan Ali Ağaoğlu, Basın Ekspres Yolu üzerinde 212 AVM'nin yanında da yeni bir otel projesi başlattı. Bir taraftan enerji yatırımlarını sürdürürken özellikle turizm yatırımlarına hassasiyetiyle de tanınan Ali Ağaoğlu Sözcü'ye konuşurken bu amaçla arsa satın almaya devam ettiklerini, Anadolu Yakası'nda Çamlıca, Ataşehir, Avrupa Yakası'nda Basm Ekspres Yolu'nda projeler oluşturduklarını belirtiyor. Ağaoğlu'nun amacı, oteller zinciri sayısını Carlton arazisinde gerçekleştireceği proje ile 10'un üzerine taşımak. 


İlk adım, Amcazade Yalısı Yeniköy'de Sait Halim Paşa Yalısı yarımadaki 17 dönümlük Carlton arazinin önce...