28 / 03 / 2024

kartal sahill mesa fiyat listesi

kartal sahill mesa fiyat listesi

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. girişimi ile yükselen Kartal Sahill Mesa adres bilgileri ile ilgili detayları haberimizin içerisinde bulabilirsiniz...

Kartal Sahill Mesa teslim tarihi!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından yükselen Kartal Sahill Mesa teslim tarihi 'ne haberimizden ulaşabilirsiniz...

Kartal Sahill Mesa fiyat listesi!

Kartal Sahill Mesa fiyat listesi 1 milyon 530 bin liradan başlayarak yükseliyor. Sahill Mesa Evleri'nde tüm daireler 4+1 olarak tasarlandı...

Kartal Sahill Mesa iletişim!

Kartal Sahill Mesa iletişim bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Sahill Mesa Kartal satış fiyatları 1 milyon 530 bin TL'den başlıyor...

Mesa Sahill Kartal ulaşım!

Mesa Sahill Kartal ulaşım bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Kartal Sahill Mesa ödeme planı!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzası taşıyan Kartal Sahill Mesa ödeme planı 'na haberimizden ulaşabilirsiniz...

Kartal Sahill Mesa adres!

Kartal Sahill Mesa adres bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Kartal Sahill Mesa daire fiyatları!

Kartal Sahill Mesa daire fiyatları haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor. Projede 4+1 konut tipleri bulunuyor...

Kartal Sahill Mesa projesi!

Kartal Sahill Mesa projesi tek blok halinde yükseliyor, projede 4+1 konut tipleri bulunuyor

Mesaş Tekstil Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesaş Tekstil Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aytek Baş, Murat Salış ve Okan Salış tarafından kuruldu.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Mesa, Nurol ve Tahincioğlu Kartal'daki dev arazi için birleşti!

Eczacıbaşı'nın Kartal’daki 318 bin metrekarelik dev arsası için Mesa, Nurol ve Tahincioğlu el sıkıştı. Geliştirilecek projede yaklaşık 3 bin konut olması planlanıyor...

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.

Kartal, markalı konut üreticilerinin üssü oldu!

Kartal, DKY’den Teknik Yapı’ya, İş GYO’dan Mesa’ya kadar markalı konut üreticilerinin üssü oldu. Bölgede şu anda yapımı süren, toplam 45 proje bulunuyor.

Mesa, Kartal'da komşu sahil blokları inşa ediyor!

Kartal, İstanbul'un yükselen yıldızlarından. Metro ve deniz ulaşımının çift yönden avantaj sağladığı bölgede, sahil ile E5 arasında gayrimenkul satışlarında metrekarede 2 bin liraya varan fark var.

Kartal markalı konut projelerinin üssü haline geldi!

İstanbul'un genişleme bölgelerinden biri olan eskinin sayfiyesi Kartal, markalı konut projelerinin üssü haline geldi. Mesa'dan Teknik Yapı'ya, DKY'den Dap Yapı'ya kadar birçok şirketin 27 gayrimenkul projesi gelişme ve üretim aşamasında.

Mesa Marmara Kartal ödeme planı!

Mesa Marmara Kartal ödeme planı kapsamında 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 20 katlı tek bloktan meydana gelen proje İDO Kartal İskelesine 1 dakika yakınlıkta inşa ediliyor.

Mesa Marmara Rezidans Kartal satılık!

Mesa Marmara Rezidans Kartal satılık 2+1 daire kalmadı. Mesa Marmara Rezidans Kartal projesinde 3+1'lerin peşin fiyatı 880 bin 200 TL olarak belirlendi...

Mesa Marmara ulaşım!

2+1 dairelerin satışları tamamlandığı projede teslimler 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Mesa Marmara ulaşım bilgileri kapsamında İDO Kartal İskelesine 1 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Kartal Mesa Marmara Evleri fiyatları!

Kartal Mesa Marmara Evleri fiyatları konutların planlarına göre değişiyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede 2017 yılı Haziran ayında anahtar teslimlerinin yapılması planlanıyor.

Mesa Marmara Mesa Mesken satış ofisi!

Mesa Marmara Mesa Mesken satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kartal'da inşa edilen Mesa Marmara projesinde daireler 2017 yılı Haziran ayında teslim ediliyor...

Kartal Mesa Marmara lokasyon!

20 katlı tek bloktan meydana gelen proje Mesa Mesken imzası taşıyor. Projede 105 adet daire bulunuyor. Kartal Mesa Marmara lokasyon bilgisi kapsamında Bağdat Caddesi'ne 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

kartal sahill mesa fiyat listesi Haberi

kartal sahill mesa fiyat listesi



Tek blok olarak 16 kattan meydana gelecek şekilde hayata geçirilen Kartal Sahill Mesa projesi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kartal ilçesinde yer alıyor. Kartal Sahill Mesa projesi 17 adet konuttan oluşuyor. Tüm dairelerin 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı  Kartal Sahill Mesa projesinin satışları sürüyor. 


Kartal Sahill Mesa projesinin tüm konutları 200 metrekare olarak inşa edildi. Kartal Sahill Mesa adres 'ine geçmeden önce projenin fiyatlarını belirtelim: 


Kartal Sahill Mesa fiyat: 


Kartal Sahill Mesa 'da dairelerin fiyatı 1 milyon 530 bin liradan başlıyor 2 milyon 90 bin liraya kadar yükseliş gösteriyor. Kartal Sahill Mesa ödeme planı dahilinde  daire tutarıın yüzde 25'lik dilimi peşinat olarak ödendikten sonra kalan tutar kredi kapsamında 120 ay taksit yapılıyor. Kartal Sahill Mesa adres bilgileri şöyle: 


Kartal Sahill Mesa adres: 


Kartal Sahill Mesa...