25 / 04 / 2024

kartal Seven Blokları Sitesi dönüşümünde son durum

kartal Seven Blokları Sitesi dönüşümünde son durum

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kentsel dönüşüm konusunda halkı bilinçlendirmek, vatandaşların tereddütlerini gidermek, çözüm üretmek ve sorularını yanıtlamak üzere 2009'dan bu yana gerçekleştirdiği site toplantılarına devam ediyor.

LaMarin Kartal konut teslimleri!

La Marin Kartal projesinde bloklar 24 katlı olarak tasarlandı. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor...

Kartal Seven Blokları Sitesi dönüşümünde son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kentsel dönüşüm konusunda halkı bilinçlendirmek, vatandaşların tereddütlerini gidermek, çözüm üretmek ve sorularını yanıtlamak üzere 2009'dan bu yana gerçekleştirdiği site toplantılarına devam ediyor.

Mesa, Kartal'da komşu sahil blokları inşa ediyor!

Kartal, İstanbul'un yükselen yıldızlarından. Metro ve deniz ulaşımının çift yönden avantaj sağladığı bölgede, sahil ile E5 arasında gayrimenkul satışlarında metrekarede 2 bin liraya varan fark var.

DKY Kartal'da bahçe katları satışta!

DKY İnşaat'ın DKY Kartal projesinde bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu satışa çıktı. Projenin B ve E bloklarındaki daireler ilk kez lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı.

Kartal Mai Rezidans'ta 2.blok teslimi Eylül 2015'te!

Kartal Mai Rezidans projesi 11 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 2. blokların teslimleri Eylül 2015'te yapılması öngörülüyor.

Altınok Öz dönüşüm toplantılarına devam ediyor!

Deprem riski altında bulunan binaların dönüşümü için, göreve geldiği 2009’dan bu yana sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altınok Öz, Seven Blokları Arçelik ve Kumlar Sitesi sakinleri ile buluştu.

Kartal Manzara Adalar satış ofisi!

Kartal Manzara Adalar satış ofisi telefon numarası 0212 325 23 50. Projedeki bloklar 40 - 2 katlı olarak inşa ediliyor. Projenin inşaat çalışmaları 2015 yılında başlayacak.

Seven Yatırım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seven Yatırım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hulusi Oytun Seven tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile Bostancı, İlke Sokak, Yapı Kredi Blokları'nda kuruldu.

İz Park Kartal nerede?

İz Park Kartal nerede sorusunun yanıtı Pegagaz Sokak No:6 Soğanlık Kartal olarak belirlendi. Projede yer alan bloklar 2 ofis, 2 ofis ihtiyaçları olarak 2'ye ayrılıyor.

Kartal'da deprem dönüşümü kapsamında yıkım çalışmaları sürüyor!

Kartal Belediyesi, kentin bir yaşam alanı olarak tasarlanması gerektiği bilinciyle dönüşüm olarak tarif edilen değişimin, halkın önceliklerine göre gerçekleşmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Eczacıbaşı Blokları'da yıkıldı...

Kartal Hak Yapı projesi için yıkımlar başladı!

Hak Yapı Kartal projesi 20 katlı iki blokta toplam 320 adet konuttan meydana geliyor. Hak Yapı Kartal projesinin yükseleceği Eczacıbaşı Blokları'nın yer aldığı alanda yıkım çalışmaları başladı...

Hak Yapı Kartal'da 320 konut inşa edecek! Yeni proje!

Hak Yapı Kartal projesi Kartal Cem Evi'nin yanında yer alan Eczacıbaşı Blokları'nın yıkılacağı noktada hayata geçiriliyor. Yıkım çalışmalarının başladığı Hak Yapı Kartal projesi 8,5 dönüm arazi üzerinde yükseliyor...

Hak Yapı Kartal projesi yakında satışta! Yeni proje!

Hak Yapı Kartal projesi kentsel dönüşüm kapsamında Eczacıbaşı Blokları'nın yerine yapılacak. Bu yıl sonuna doğru satışa çıkacak olan Hak Yapı Kartal projesinde 320 konut inşa edecek...

kartal Seven Blokları Sitesi dönüşümünde son durum Haberi

kartal Seven Blokları Sitesi dönüşümünde son durum

Başkan Altınok Öz, Kartal Belediyesi Yapı Kontrol ve Deprem Dönüşüm Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda bu kez Seven Blokları Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. 


Kartal Belediyesi Ekolojik Çadır alanında gerçekleştirilen toplantı, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ali Apaydın, Kartal Belediyesi birim müdürleri, Kartal Belediyesi İştirak Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanları, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanları ve çok sayıda site sakininin katılımı ile gerçekleşti.


Toplantıda  Seven Blokları Sitesi sakinlerine, dönüşümde gelinen nokta ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, site sakinlerinin sorularını da yanıtladı. Sözlerine "İstanbul'u kurtalım" diyerek başlayan Başkan Altınok Öz, “ Dönüşümün önünü açalım. 1999 depreminden sonra -30 yıl içerisinde büyük Marmara depremi gerçekleşecek- dendi....