16 / 04 / 2024

Kartal Seven Blokları Sitesi dönüşümünde son durum!

Kartal Seven Blokları Sitesi dönüşümünde son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kentsel dönüşüm konusunda halkı bilinçlendirmek, vatandaşların tereddütlerini gidermek, çözüm üretmek ve sorularını yanıtlamak üzere 2009'dan bu yana gerçekleştirdiği site toplantılarına devam ediyor.



Başkan Altınok Öz, Kartal Belediyesi Yapı Kontrol ve Deprem Dönüşüm Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda bu kez Seven Blokları Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. 


Kartal Belediyesi Ekolojik Çadır alanında gerçekleştirilen toplantı, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ali Apaydın, Kartal Belediyesi birim müdürleri, Kartal Belediyesi İştirak Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanları, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanları ve çok sayıda site sakininin katılımı ile gerçekleşti.


Toplantıda  Seven Blokları Sitesi sakinlerine, dönüşümde gelinen nokta ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, site sakinlerinin sorularını da yanıtladı. Sözlerine "İstanbul'u kurtalım" diyerek başlayan Başkan Altınok Öz, “ Dönüşümün önünü açalım. 1999 depreminden sonra -30 yıl içerisinde büyük Marmara depremi gerçekleşecek- dendi. 30 yılın dolması için 13 yılımız kaldı. Elimizden ne geliyorsa yapmamız gerekli. 2009 yılından bu yana, olası bir deprem gerçekleştirdiği takdirde hayatını kaybedecek olan 27 bin 147 kişiyi kurtardık. Kartal, sağlıklı ve güzel bir kent olacak. Kartal, güzel bir yer. Gecesiyle, gündüzüyle, konumu ile güzel. Şimdi bir de dönüşüyor. Daha da güzel olacak. Boşuna demiyorum Kartal’ı Seviyorum diye. Her şey yoluna girer, sizler anlaşabilirseniz” dedi.



Geri Dön