26 / 04 / 2024

kartal spor yatırımları

kartal spor yatırımları

AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu, İstanbul’un yatırım değeri en yüksek ilçelerinden Kartal’ı, Mayıs ve Haziran ayında kültür, sanat ve spor etkinliklerinin üssü haline getirecek.

Keçiören'e 50 milyon liralık spor yatırımı yapılacak!

Yatırımlarına devam eden Keçiören Belediyesi bu sene ilçeye toplam 50 milyon lira değerinde spor yatırımı yapacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

İskenderun’da spor yatırımları başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü heyeti dün İskenderun’da incelemeler yaptı. Hedef İskenderun’a yeni tesisler kazandırmak

Kahramanmaraş'taki spor yatırımları meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'ta bulunan spor tesislerine, yapılan ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ve öngörülen spor yatırımları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Kartallar Otel İşletmeciliği Ve Gıda Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kartallar Otel İşletmeciliği Ve Gıda Yatırımları Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kartal tarafından kuruldu.

Kartal'da son 10 yılda gayrimenkul yatırımları arttı!

Gerek kamu gerekse özel sektör yatırımlarıyla Anadolu Yakası’nın en güçlü bölgelerinden biri haline gelen Kartal, son 10 yılda gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran bölgelerin başında geliyor.

Erzincan'a büyük yatırımlar yapılıyor!

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yatırımları tüm hızıyla devam eidyor.

Trabzon'a spor tesisi yatırımları!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bölgeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, amaçlarının 250 bin kişiye spor yaptırmak olduklarını söyledi.

Konya'ya bu yıl 155 milyon TL'lik spor yatırımı!

Konya spor yatırımlarına doymuyor. 250 milyon TL'lik projenin gerçekleştiği bölgede 155 milyon liralık proje daha hayata geçecek. İşte o yatırımlar..

kartal spor yatırımları Haberi

kartal spor yatırımları

Son yıllarda geliştirilen yeni gayrimenkul projeleri, bölgenin demografik gelişimi ve ulaşım alanındaki imkânları ile İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni buluşma noktası Kartal, kültür, sanat ve spor çalışmalarıyla da ön plana çıkacak.


Spor ve Sanat Kartal’da…

Türkiye’nin dev gayrimenkul firmaları AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İŞ GYO ve Metsan İnşaat tarafından oluşturulan Kartal Bölge Platformu, Mayıs ve Haziran ayı boyunca düzenlenecek pilates, yoga, paten ve yelken yarışmaları gibi sportif faaliyetler ile Kartal’ı sporla özdeşleştiriyor. Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının performanslarına ev sahipliği yapacak olan Kartal, kültür ve sanat etkinlikleri ile anılıyor.

Bu çerçevede Türkiye’nin en büyük sanatçılarından ressam, sanat eğitimcisi ve öğretim üyesi Devrim Erbil Kartal’da sanat sohbetlerinde sanatseverler ile bir araya geliyor.


İstanbul’un Parlayan Yıldızı Kartal

Kartal Bölge Platformu’nun yeni üyesi AND Gayrimenkul Genel Müdürü...