20 / 04 / 2024

Kartal yaya yolu

Kartal yaya yolu

Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Tüm mahallelerimizde spor tesisleri olması gerektiğini düşünüyoruz. Gerekli yerlere spor tesisi inşası için planlarımız hazır” diye konuştu.

Bayrampaşa Çocuk Bahçesi, millet bahçesi oluyor! İmar planı askıda!

İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, 5/2 pafta 23657 parsel ve komşuluğundaki Çocuk Bahçesinin Millet Bahçesi ve Yaya Yolu fonksiyonuna alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kartal'da bisiklet yolu projesi hayata geçiyor!

İBB, WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler ve Sağlıklı Şehirler Ortaklığı, Kartal'da yeni bir bisiklet yolu projesi için çalışmalara başladı.

Murat Kurum: 204 yeni millet bahçesi yapıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "204 yeni millet bahçesi, 22 ekolojik koridor, binlerce kilometre yeşil yaya yolu ve bisiklet yolu yapıyoruz" dedi.

Kartal-Pendik arasındaki yol genişletiliyor!

İstanbul Kartal ve Pendik arasındaki mevcut yolu genişletmek için yaklaşık olarak 50 bin metrekarelik ormanlık alanda inşaat yapılacak.

Kartal DKY Sahil fiyatları 2018!

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal Sahil Yolu'nda konumlandırılan Kartal DKY Sahil projesinde 60 ay 0 faiz yada 120 ay  0,99 vade farkı ile ev sahibi olma avantajı sunuluyor.. 

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi'nin ihalesi iptal!

27 Mart'ta ihale edilen Kabataş ile Üsküdar arasında yaya tüneli ile bir yürüyüş yolu oluşturma projesinin ihalesi iptal edildi. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyordu.

DKY Sahil’in inşaat çalışmaları başladı!

DKY İnşaat 12 km’lik Kartal sahil yolu üzerinde, denize ilk parselde yükselen, panoramik adalar ve deniz manzarasına sahip DKY Sahil projesinin hafriyat çalışmalarına başladı. Projede 2+1,5 dairelerden, 4+1,5 dairelere kadar pek çok konut seçenekleri bulunuyor.

Üsküdar Şemsi Paşa Cami tartışmasında son nokta!

İBB, Mimar Sinan'ın önemli eserlerinden biri olan Üsküdar'daki tarihi Şemsi Paşa Camisi'nin önünde yapılması planlanan yaya yolu çalışmasının durdurulduğunu açıkladı.

Karaköy - Koç Müzesi arasına 8 metre yaya yolu!

Kadir Topbaş, Kasımpaşa İBB Sosyal Tesisleri önünde düzenlenen 'Beyoğlu'na Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni'ne katıldı.

Kartal DKY Sahil fiyatları 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal sahil yolu üzerinde hayata geçirilen Kartal DKY Sahil projesi 138 daireden meydana geliyor. İşte Kartal DKY Sahil fiyatları 2017...

Altayçeşme Yaya Bağlantı Tüneli açıldı!

Kadıköy Kartal Metrosu Maltepe İstasyonu'nu Altayçeşme ve Girne Mahallelerine bağlayan Altayçeşme Yaya Bağlantı Tüneli açıldı.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi için keşif yapıldı!

Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek 'Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi' çalışmaları kapsamında araştırma gemileri Salacak sahilinde keşif yaptı.

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Kartal yaya yolu Haberi

Kartal yaya yolu

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, Posta Dağıtım Merkezi, Dr. Beşir Akınal Huzurevi ve Yakacık Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Taşyürek, Kartal'ın tüm sorunlarına çözüm getireceğini söyledi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, huzurevi sakinleriyle sohbet eden Taşyürek, Kartal Bölge Müdürü Emin Sipahi ve Posta Dağıtım Merkezi çalışanları ile de görüştü. Huzurevi sakinlerinin sıkıntılarını ve isteklerini dinleyen Taşyürek, “Yapacağımız çevre düzenlemesi ile burayı daha güzel bir hale getireceğiz. Sahilde yapılmasını istediğiniz yaya yolunu da en kısa zamanda yapacağız” diye konuştu.

Alt yapıda bulunan sporcular ve velileri ile görüşen Kulüp Başkanı Süleyman Tohumcu ve Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Avcı başta olmak üzere yöneticilerle bir araya geldi. Taşyürek, Kulüp Başkanı Süleyman Tohumcu’nun kulübün bulunduğu bölgenin belediye olarak iyileştirilmesini, çocuklar ve gençler için...