24 / 04 / 2024

kartal yeni konut projesi

kartal yeni konut projesi

Eczacıbaşı'nın Kartal’daki 318 bin metrekarelik dev arsası için Mesa, Nurol ve Tahincioğlu el sıkıştı. Geliştirilecek projede yaklaşık 3 bin konut olması planlanıyor...

Kartal, İstanbul'un en çok kazandıran bölgesi olacak!

Mustafa Baygan, Kartal'ın Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgelerinin başında yer aldığını söyledi. Baygan “Yeni konut projelerinin yapılması, komşu bölgelerdeki inşaat satış metrekare fiyatlarının yüksekliği bu bölgeye talebi artırıyor” dedi.

VN Kartal projesiyle 884 yeni konut geliyor!

VN Kartal projesiyle 884 yeni konut geliyor. Neva Prestij Yapı imzasıyla hayata geçirilecek olan VN Kartal projesi 664 milyon 518 bin 430 TL'ye mal olacak.

Kartal yeni konut projeleri ile 5 yılda yüzde 100 değerlendi!

Kartal'ın son 5 yılda yüzde 100'ü aşkın değer kazandığını ifade eden Amad Gayrimenkul Türkiye Müdürü Olaş, kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesinden bu yana markalı konut projelerinin bölgeyi hızla geliştirdiğini ifade etti.

Ceylan İnşaat'tan 3 bin 500 yeni konut!

Zer Kartal projesini geçtiğimiz günlerde tanıtan Ceylan İnşaat, 2017-2020 yılları arasında 3 bin 500 yeni konut inşa edecek.

Eylülde yeni konut fiyatları artış yaşandı!

"Reidin–Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut fiyatları Eylül'de artış gösterdi!

"REIDIN-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1.30 arttı.

Kahramanmaraş'ta 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi.

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi. Bölgede TOKİ ile belediyenin çalışmalara başladığını kaydeden Erkoç, "Bu mahallelerimizde çalışmalar devam ediyor." dedi.

ABD'de yeni konut inşaatları yüzde 6,5 arttı!

ABD'de yeni konut inşaatları eylülde 1.21 milyon ile 3 ay sonra ilk kez artış gösterdi. ABD'de konut başlangıç rakamları beklentilerin üzerinde artış kaydetti.

Yeni konut fiyatları Eylül'de arttı!

"Reidin-Gayrimenkııl ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut fiyatları Eylül'de yüzde 1,30 yükseldi!

Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut Fiyat Endeksi Eylül'de yüzde 1,30 yükseldi!

"Reidin–Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut fiyatları Eylül 'de yüzde 1.30 arttı!

Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut fiyatları Eylül'de arttı!

"Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

kartal yeni konut projesi Haberi

kartal yeni konut projesi

İstanbul'un Kartal bölgesindeki eski fabrikalar ük konut, ofis ve AVM projelerine dönüşüyor. İlçe adeta markalı konut yatırımcısının gözdesi oldu. Kartal'daki Eczacıbaşı Holding'e ait arazinin ne olacağı ise merak ediliyordu. Arazinin akıbeti belli oldu. 

Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberiğne göre,318 bin metrekare büyüklüğündeki arsada Mesa, Nurol ve Tahincioğlu güç birliği yapacak.

Hasılat paylaşımı

Arsa sahibi olan Eczacıbaşı ile hasılat paylaşım modelli bir anlaşma yapılacak. Tüm şartlarda anlaşmaya varıldı ve birkaç gün içinde de imzalar atılacak. Arsa sahile yakın bir konumda bulunuyor. Üzerinde metruk depolar var. Ortaklar önce arsayı temizleyecek, 2019'da da sürece başlayacak. Projede ağırlıklı olarak konut geliştirilmesi planlanıyor. Uzmanlara göre 3 bine yakın konut bu alanda inşa edilecek.

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!
 

Nurol GYO'dan Kartal projesi açıklaması!