28 / 03 / 2024

kartala havaray mı yapılacak

kartala havaray mı yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yaptığı açıklamada; Kartal 'da normal belediyecilik hizmetlerini yürüttüklerini, Kadıköy-Kartal Metrosu'nun yoğun kullanıldığını belirterek, "Kartal'a yeni projeler ilave ettik" dedi...

Kartala Turizm Otelcilik Tarım Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kartala Turizm Otelcilik Tarım Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir’de 60 bin TL sermaye bedeli  ile Orçun Kutluad, Mehmet Ali Köseoğlu, Ayhan Soysal ve Atilla Kuduoğlu tarafından kuruldu.

Kartal'a havaray müjdesi!

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, "Türkiye’nin ilk Havaray projesi Kartal’da hayata geçirilecek. 16 kilometre uzunluktaki proje Kartal Merkez, Spor Caddesi, Sanayi Caddesi, Kartal Metrosu, Uğur Mumcu durakları şeklinde tasarladık" dedi...

Alarko Holding'den Havaray ihalesi açıklaması!

Alarko Holding, Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı İnşaat, Elektro-Mekanik, İnce İşler ve Araç Alımı ihalesine ilişkin açıklama yaptı.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı 2019'da açılacak!

İstanbul trafiğine havadan çözüm olacak Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı 2019'da açılacak. Yaklaşık 15 kilometre olacak hattın maliyeti 861 milyon 172 bin lira olacak.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı için geri sayım başladı!

İBB Meclisi’nde geçen yıl kabul edilen Sefaköy, Halkalı, Başakşehir havaray hattının inşaat sürecinde geri sayım başladı.Halkalı-Gebze arası ulaşım süresini 105 dakikaya düşürecek proje araç trafiğini de rahatlatacak...

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray projesi başladı!

İstanbul Büyükşehir Beldiyesi, trafiği rahatlatması planlanan Havaray projesine start verdi. 17 istasyondan oluşan 15 kilometrelik projenin yapımına Sefaköy'den başlanacak.

Hitachi, Havaray Projesi için gün sayıyor!

Marmaray'ı kaçırdığına pişman olan Japon Hitachi, Havaray için gün sayıyor. Türkiye Genel Müdürü Akgün, "İddialıyız. Yerli ortak için görüşüyoruz" dedi

Küçükçekmece Kanarya’da kentsel dönüşüm hızlandı!

Küçükçekmece Kanarya’da geçen yıl Bakanlar Kurulu kararı ile riskli alan ilan edilmesiyle kentsel dönüşüm projeleri hızlandı. Yapılması planlanan Kanal İstanbul Projesi ve Marmaray, Havaray da olmak üzere diğer hızlı tren hatları bölgenin değerini artırıy

Küçükçekmece ulaşım projeleriyle değerleniyor!

Küçükçekmece ilçesi İstanbul’un yeni ulaşım üssü oluyor. Kısa sürede hayata geçmesi beklenen Marmaray, Havaray, üç ayrı metro hattı ve hızlı tren hatları bölgenin değerine değer katacak.

İşte İstanbul'daki Havaray projeleri ve uzunlukları!

İstanbul'da toplu taşımayı kolaylaştırmak amacıyla raylı sistemlere ek olarak yeni havaray hatları yapılacak. Yeraltında milyonlarca kişinin seyahat ettiği İstanbul'da, trafiğe takılmadan havadan yolculuk da mümkün olacak.

Gaziantep'e imar ve havaray müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kamil Ocak Stadyumu yerine yapacakları meydanın kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi. Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerine seslenen Şahin, “Projeyi hayata geçirecek olan bu meclis tarih yazacak” dedi.

Tuzla Havaray proje ihalesine 11 firma katıldı!

Tuzla’da yapımına başlanacak Havaray ulaşım sisteminin proje ihalesi gerçekleştirildi. 11 firmanın katıldığı ihalenin sonucu önümüzdeki günlerde belli olacak. En yüksek teklif 777 bin 725 TL’lik rakamla Grontmij Ab’nin oldu.

kartala havaray mı yapılacak Haberi

kartala havaray mı yapılacak

Kartallı vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşan Başkan Kadir Topbaş, İstanbullulara ulaşım müjdeleri verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş; Kartal'da normal belediyecilik hizmetlerini yürüttüklerini, Kadıköy-Kartal Metrosu'nun yoğun kullanıldığını belirterek, "Kartal'a yeni projeler ilave ettik. Bunlardan bir tanesi, Kartal Merkez’den Aydos’a teleferik. Planlara işliyoruz. Çok önemli bir şey. Özellikle ulaşım ve erişim noktasında rahatlık getireceğine inandığımız bir proje, yine merkezden E 5’e çıkacak bir havaraya. Metro hatlarına da erişim imkanı sağlanacak. Sahil düzenlemelerimiz de var" diye konuştu.



İşte "Engelsiz" Yeni Gemiler


İstanbul'a Türk mühendislerinin tasarladığı 10 modern gemi daha kazandıracaklarını müjdeleyen Başkan Topbaş,  konuşmasını şöyle sürdürdü;  "Hazırlıklarını yaptığımız, renklerini daha sonra belirleyeceğimiz, İstanbul’da deniz ulaşımında 10 adet gemi hazırlığımız var. Bunlar dezavantajlı grupların rahatlıkla kullanabileceği yakıt tasarrufu ve zaman tasarrufu da sağlayan...