24 / 04 / 2024

Kartall Mesa hemen teslim

Kartall Mesa hemen teslim

MESA'nın Anadolu Yakası'nın en değerli bölgelerinden Kartal'daki Kartall MESA, düzenlenen kampanya ile hem yaşam hem de yatırım için cazip fırsatlar sunuyor.

Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı devam ediyor. Peki Yeşilyaka Su projesinde villa fiyatları ne kadar? 

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Mesa Orman 2'de 120 ay yüzde 1,49 vade oranı! Hemen teslim!

Mesa Orman 2 projesinde 120 ay yüzde 1,49 vade oranı fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor.

Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşam başladı! ‘Hemen teslim’ 120 ay vade ile aylık 1,49 faizli kredi imkanı!

Çengelköy’de muhteşem Boğaz manzarası ile dikkat çeken Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşamın başladığı bildirildi. 15 bin metrekarelik alana inşa edilen projenin yarısı yeşil alana ayrılırken, yatay mimarinin hakim olduğu projede çevreye uyumlu 4 blok ve 54 daire yer alıyor.

Mesa Çubuklu 28'de 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

Şehir ve doğayı buluşturan Mesa Çubuklu 28'de sınırlı sayıda konut için 60 ay vade ve yüzde 0.99 fırsatı sunuluyor. Projede tapular hemen teslim ediliyor. 

MESA Orman’ın örnek dairesi ziyarete hazır!

50 yıldır konutta kalite ve güvenin simgesi MESA’nın, orman ve doğal gölün hemen yanı başında yükselen projesi MESA Orman’ın örnek dairesi ziyarete hazır...

Mesa Koz'da yüzde 10 indirim fırsatı!

İstanbul’un en önemli kesişim noktalarından Kozyatağı Kavşağı’nın hemen yanında yer alan Mesa Koz'da 31 Mart’a kadar yüzde 10 KDV indirimi fırsatı devam ediyor.

MESA projelerinde yüzde 15 peşinatla teslime kadar ödene yok!

MESA, eşsiz adalar manzarası ve tertemiz orman havasıyla MESA GÖKADA ve doğal gölün hemen yanı başında yer alan, orman manzaralı MESA Orman projelerine sadece yüzde 15 peşinatla teslime kadar ödeme yapmadan sahip olma fırsatı sağlıyor.

Mesa Kartall'da hemen teslim konutlar!

Mesa İstanbul Kartal'da projelendirdiği proje için yeni bir blokta 10 farklı tipte 304 konutun bulunduğu yapıda fiyatlar 357 bin liradan başlıyor. Konut sahibi olmak isteyenler için çeşitli ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Kartall Mesa'da fiyatlar 357 bin liradan başlıyor!

İstanbul Kartal'da yükselen Kartall Mesa projesinde fiyatlar 357 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Kartall Mesa'da konutlar hemen teslim!

MESA'nın Anadolu Yakası'nın en değerli bölgelerinden Kartal'daki Kartall MESA, düzenlenen kampanya ile hem yaşam hem de yatırım için cazip fırsatlar sunuyor.

Kartall Mesa yatırım için cazip fırsatlar sunuyor!

MESA'nın Anadolu Yakası'nın en değerli bölgelerinden Kartal'daki Kartall MESA, düzenlenen kampanya ile hem yaşam hem de yatırım için cazip fırsatlar sunuyor.

Kartall MESA'da kira öder gibi ev sahibi olun!

Kartall MESA projesinde yer alan daireler 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kartall MESA'da kira öder gibi ev sahibi olun!

Kartall Mesa hemen teslim Haberi

Kartall Mesa hemen teslim

İnşaat sektöründeki 46 yıllık köklü geçmişi ile konutun 'kalite' ve 'güven' ile anılan markası MESA'nın Anadolu Yakası'nın en değerli bölgelerinden Kartal'daki Kartall MESA, düzenlenen kampanya ile hem yaşam hem de yatırım için cazip fırsatlar sunuyor. Bölgesinde değer yaratan projede sınırlı sayıdaki hemen teslim konutlar için geçerli olan kampanyada, yüzde 15 peşin indirimi ya da vade farksız 1,750 TL'den başlayan taksitlerle 2+1 ev sahibi olma olanağı...