19 / 04 / 2024

kartall mesa ne zaman teslim

kartall mesa ne zaman teslim

İstanbul Kartal'da yükselen Kartall Mesa projesinde fiyatlar 357 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Kartall Mesa telefon numarası!

Kartall Mesa projesinde dairelerin tasarımları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Kartall Mesa telefon numarası 0216 451 93 70.

Kartall Mesa ne zaman teslim?

Kartall Mesa projesi 32 katlı tek blok olarak inşa ediliyor. Satışların devam ettiği projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandı. Peki Kartall Mesa ne zaman teslim?

Kartall Mesa ile eviniz de hazır, manzarası da!

Kartall Mesa projesinde banka kredisi ile ödeme yapılıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Kartall Mesa ne zaman teslim?

Kartall Mesa ne zaman teslim? sorusuna Nisan 2014 yılı yanıtı veriliyor. 32 katlı tek kule halinde yükselen Kartall Mesa Evleri projesinde konutlar 230 bin TL'den başlayarak satılıyor...

Kartall Mesa örnek daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş' nin projesi olarak yükselen Kartall Mesa örnek daire görsellerini haberimizin içerisinde inceleyebilirsiniz. Kartall Mesa projesinde konutlar 230 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Kartall Mesa ne zaman teslim?

Kartall Mesa ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor...

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Mesa Panorama Maltepe’de yüzde 1,42 faizle 120 ay vade!

Adalar manzarasıyla dikkat çeken Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1,42 faiz oranıyla 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Mesa Panorama projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1.42 faizle 120 ay vade fırsatı! 

Adalar manzarasıyla dikkatleri çeken Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1.42 faizle 120 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Mesa Orman 2 fiyat listesi Ekim 2022!

Mesa Orman 2 Projesi’nin tüm detayları belli olmaya başladı. Peki, Mesa Orman 2 Projesi’nin fiyatları ne kadar, Mesa Orman 2 Projesi’nin nerede? İşte detaylar…

Mesa Çengelköy Bosphorus'un örnek dairesi tamam!

İstanbul'un ne değerli semtleri arasında yer alan Çengelköy'de hayata geçirilen Mesa Çengelköy Bosphorus projesinin örnek dairesi tamam. Mesa Çengelköy Bosphorus'ta daireler sınırlı sayıda!

Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması! 

53 senedir gayrimenkul sektöründe güven ve kalite ile öne çıkan Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması yapıldı. 

Mesa, gayrimenkul ve inşaat sektöründe yılın itibarlısı seçildi! 

The One Awards’da MESA adına ödülü aldı. The One Awards’da Mesa, yılın itibarlısı seçildi. 53 yıllık köklü geçmişi ile “yaşam markası” olarak anılan MESA, sunduğu teslim sonrası hizmet anlayışı ile sektörde öne çıktı. 

Mesa Bodrum Demirbükü'nde dört dörtlük yaşam!

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde 5+1'den 6+1'e 3 farklı tipte 48 villa ve 2+1'den 5+1'e değişen 196 rezidans yer alıyor. Proje, ormanın ve denizin, güneşin ve meltemin sıra dışı uyumunun deneyimlenmesine imkan sunuyor.

Mesa Mesken'den yurtdışı atağı! 

52 yıllık tecrübesiyle inşaat sektörüne yön veren Mesa Mesken, 2021 yılı içerisinde yurtdışına açılmayı hedefliyor. 

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Temsa'daki kriz Mesa'yı etkiledi mi?

Ünver Ailesi 2017'de Mesa'nın çoğunluk hisselerini almıştı. Yönetim, firmanın kurucuları olan Erhan Boysanoğlu ve ailesinde Yapı Kredi ile Garanti, verdikleri krediye karşılık Mesa'daki Ünver Ailesi'ne ait hisselere tedbir koydurmak istemiş. Bu operasyon Mesa'da işleri kilitlemiş...

Mesa Bodrum Demirbükü projesinden özel Küba Gecesi!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık kalite anlayışıyla markalaşan Mesa, Bodrum Demirbükü projesiyle özel bir Küba Gecesi'ne imza attı. 

Mesa Cadde'den Bir Hayalim Var Derneği'ne destek!

MESA, Aslan Yapı ve CABA’ nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinin sakinleri çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Mesa Cadde'den ev sahibi olmak isteyenler yerine proje yönetim kurulu 'Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışta bulunacak.

kartall mesa ne zaman teslim Haberi

kartall mesa ne zaman teslim

İstanbul Kartal'da yükselen Kartall Mesa projesinde fiyatlar 357 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.


Kartall Mesa, sınırlı sayıdaki hemen teslim konutlara yönelik düzenlenen kampanya ile yüzde 15 peşin indirim ya da vade farksız bin 750 liradan başlayan taksitlerle 2+1 sahibi yapıyor. Peşin ödemede 2+1'ler indirim ile 357 bin liradan başlıyor.


Web Adresi: