19 / 04 / 2024

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Köseköy Mahallesi'nde bulunan 3 sokağın şuyulandırma işlemini tamamladı.

Kartepe’de tapular dağıtılıyor!

Kartepe Belediyesi imar kanununun uyarınca devam eden imar uygulama çalışmalarını tamamladı. Sarımeşe Kızılcık mahallesi ile Acısu Pazar Alanında devam eden şuyulandırma çalışmaları, kadastro kontrolleri ile tapu tescilleri yapılarak kesinleşmiş oldu.

Kartepe Sarımeşe Mahallesi uygulama imar planı kabul edildi!

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman başkanlığında Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Kartepe Belediyesi Meclis toplantısında 11 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Kocaeli Kartepe'de 2020'de 605 çift evlendi!

Kartepe Belediyesi Evlendirme Memurluğu, 2020'de evlilik işlemleri için başvuranların sayısını duyurdu. Açıklanan rakamlara göre Kocaeli Kartepe'de 2020'de 605 çift evlendi...

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Kartepe imar planı değişikliği teklifi kabul edildi!

Kartepe Belediyesi  Aralık ayı meclis toplantısında ilçedeki imar planına ilişkin teklifler karara bağlandı.

Kartepe Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

30 Kasım 2020'de sona erecek olan Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksitlerini vatandaşların rahatlıkla ödeme yapabilmesi amacıyla 28-29 Kasım günlerinde Kartepe Belediyesi vezneleri açık olacak. 

Kartepe'de afet ve acil toplanma alanları belirlendi!

İçişleri Bakanlığı GAMER Başkanlığı, Kartepe Belediyesi ile yaptığı ortak çalışma sonucunda Kartepe genelinde “Afet ve Acil Toplanma Alanı” şeklinde 42 nokta belirlendi.

Silivri Belediyesi'nden İzmir'e hasar tespit ekibi! 

Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesindeki 4 inşaat mühendisi, deprem bölgesi İzmir’de hasar tespit çalışmalarına destek olmak için görevlendirildi. 

Kartepe Rahmiye 30 No'lu bölgede tapular dağıtılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Rahmiye Mahallesi 30 nolu düzenleme bölgesinde yapılan çalışmaları tamamlaması sonrasında tapu dağıtımlarına başlandı.

Kartepe Belediyesi'nin gündeminde imar var!

Kartepe Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Kartepe Sarımeşe Mahallesi’nin imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde imar uygulama çalışmaları devam ediyor. Sarımeşe Mahallesi’nde muhtelif parselleri kapsayan şuyulandırma çalışması 30 gün süreyle askıya çıktı.

Kartepe Kent Meydanı ilçeye değer katacak!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi'nce yapımı hızlanan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

Kartepe Taziye Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü'nce inşa edilen proje ile yapımına başlanan Taziye Evi tamamlanıyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor. 

Sincan Belediyesi'nden 'E-Eksper' ve 'E-İskan' hizmeti!

Sincan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün verdiği desteklerle hizmet erişim alanını hızla genişletiyor. E-Eksper” ve  “E-İskan” uygulamaları büyük kolaylıklar sunuyor.  

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Haberi

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Köseköy Mahallesi'nde bulunan 3 sokağın şuyulandırma işlemini tamamladı.


Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Köseköy Mahallesi Çatıkent mevkinde bulunan; Akdeniz, Avşar ve Saraykent sokaklarını kapsayan alanda yapılan şuyulandırma işlemlerini tamamlayarak, bu alanların tapuya tescillerini yaptı. 4,4 hektar alanı ve 95 parseli kapsayan şuyulandırma ile 82 adet konut parseli, 7 adet ticaret parseli ve 3 adet park alanının tescilleri yapılarak bölgenin yol ve mülkiyet problemleri de çözülmüş oldu.


Şuyulandırma işlemi ile şu an çıkmaz sokak olan Akdeniz, Avşar ve Saraykent sokakların ulaşım problemi de çözüme kavuştu. Bölgede bulunan imar planlarında park alanı olan bölgeleri halkın kullanabilmesinin önü de böylece açılmış oldu. Çalışmalar hakkında bilgi veren Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri, "Söz konusu alan sınırları...