25 / 04 / 2024

Kartepe Belediyesi yapı ruhsatları

Kartepe Belediyesi yapı ruhsatları

Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez 'in yönetim ilkelerinden olan " İnsan odaklı hizmet ve koşulsuz vatandaş memnuniyeti " anlayışını uygulamaya koydu.

Kartepe Belediyesi'nde yapı ruhsatları artıyor!

Kartepe Belediyesi'nde yapı ruhsatları artıyor imar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri gelecekte sıkıntı yaşanmaması için imar plan revizyon çalışKartepe ilçesinde de imar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde düzenlenen yapı ruhsat sayısı artarak devam ediyor.

Kartepe Belediyesi’nde yapı ruhsatları artıyor!

Kentsel kullanımın getirdiği nüfus için gerekli konut, çalışma ve donatı alanlarını sağlanması amacıyla, Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri gelecekte sıkıntı yaşanmaması için imar plan revizyon çalışmalarına hız verdi

Kartepe Belediyesi Kocaeli'de ticaret ve konut imarlı 2 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe'de yer alan ticaret ve konut imarlı arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde yapılacak.

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapı stoku için çalışmalara başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan yapıların envanterini çıkarmak için çalışmalara başladı.

Kartepe Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

30 Kasım 2020'de sona erecek olan Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksitlerini vatandaşların rahatlıkla ödeme yapabilmesi amacıyla 28-29 Kasım günlerinde Kartepe Belediyesi vezneleri açık olacak. 

Kartepe Rahmiye 30 No'lu bölgede tapular dağıtılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Rahmiye Mahallesi 30 nolu düzenleme bölgesinde yapılan çalışmaları tamamlaması sonrasında tapu dağıtımlarına başlandı.

Kartepe Belediyesi'nin gündeminde imar var!

Kartepe Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Kartepe Kent Meydanı ilçeye değer katacak!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi'nce yapımı hızlanan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

Kartepe Taziye Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü'nce inşa edilen proje ile yapımına başlanan Taziye Evi tamamlanıyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor. 

Kartepe'de 21 yıllık orta hasarlı bina yıkıldı!

Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından 21 yıl boyunca orta hasarlı binanın yıkımını gerçekleşti.

Kartepe Kent Meydanı'na kütüphane yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir, Kartepe Belediyesi ve hayırsever iş adamı Yıldız Entegre Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Yıldız tarafından Kartepe'ye kütüphane ve cami inşa ediliyor...

Kocaeli Kartepe'ye taziye ve kültür evi yapılacak!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü hazırladıkları proje ile Taziye Evi yapacak. Projesi hazırlanan Taziye Evi’nin yapım hazırlıkları sürüyor...

Ethem Can İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü oldu!

İzmit Belediyesi’nde Yapı Kontrol Müdürlüğü görevinde bulunan Mehmet Öğretmen görevinden ayrıldı, yerine 19 Ethem Can atandı. 

Kartepe Belediyesi'nden 6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Kartepe Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 6 milyon 63 bin 518 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Kartepe Belediyesi yapı ruhsatları Haberi

Kartepe Belediyesi yapı ruhsatları


Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in yönetim ilkelerinden olan "İnsan odaklı hizmet ve koşulsuz vatandaş memnuniyeti" anlayışını uygulamaya koydu. 

Bu kapsamda müdürlük yapı kullanma izin belgesi, temel üstü vizesi ve kat mülkiyeti onay işlemlerini vatandaşların müracaat ettiği gün içerisinde gerekli incelemeleri yapıp onayladıktan sonra mesaj veya telefonla vatandaşa belgelerini takdim ediyor. 

Kartepe'de hizmetlerin aksamaması için titizlikle yürüttükleri çalışmaların işleyişi hakkında bilgi veren Yapı Kontrol Müdürü Mustafa Kasımoğlu, "Yapı kullanma izninin sayısal ortamdan çıktısı alındıktan sonra iskânı imzalayacak mal sahibi, yapı müteahhidi, yapı denetim kuruluşu ve mimari proje mükellefinin imzalama sürecini ihmal ederek vatandaşlarımızı mağdur etmemeleri önem arz etmektedir. İmzaları tamamlanan yapı kullanma izni (iskân) gün içerisinde onayı, onay kodu ve vatandaşa dönüşü bire bir yapılmaktadır. Başkanımızın hızlı ve...