26 / 04 / 2024

kartepe kent merkezi projesi

kartepe kent merkezi projesi

Kartepe Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı sınırları içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan kent merkezi projesinin, Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyesi tarafından ortak yapılması AKP'lilerin oylarıyla kabul edildi.

Kartepe Kent Merkezi Projesi'ne yılın son çeyreğinde başlanacak!

Kocaeli Kartepe'de yapılması planlanan Kent Merkezi Projesi'ne yılın son çeyreğinde başlanacak...

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Kartepe Kent Meydanı ilçeye değer katacak!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi'nce yapımı hızlanan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

Kartepe Kent Meydanı'na kütüphane yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir, Kartepe Belediyesi ve hayırsever iş adamı Yıldız Entegre Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Yıldız tarafından Kartepe'ye kütüphane ve cami inşa ediliyor...

Avcılar Kent Merkezi'nin temellerini atacağız!

Avcılar mitinginde konuşan Başkan Erdoğan, "Millet bahçeleri ve kıraathaneleri projemizi Avcılar'da hayata geçireceğiz. İlçemizde bir kent merkezi oluşturacağız'' dedi.

Kartepe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kartepe Kent Meydanı projesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Kartepe Kent Meydanı'nın inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye yeni bir meydan inşa ediyor.

Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı çalışmaları tam gaz devam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulus'ta başlatılan “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı” projesi kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İzmir Yeni Kent Merkezi imar planına iptal davası!

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, bakanlığın İzmir Yeni Kent Merkezi’nde 140 bin metrekarelik Tariş arazilerini kapsayan ve Mayıs ayında onaylanan imar planlarının iptali için dava açtı.

Kartepe cazibe merkezi haline gelecek!

Kartepe Belediyesi, doğa ve spor turizmi alanında yeni bir projeye daha imza atarak, Kartepe’yi güçlü ve marka bir kent olarak geleceğe hazırlamaya devam ediyor.

Konak Yeni Kent Merkezi plan notları onaylandı!

İzmir Yeni Kent Merkezi'nin Konak ilçesi sınırlarını kapsayan kesiminde Konak Belediye Meclisi'nde tıkanan plan notları krizi aşıldı.

Ankara Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı'na ilişkin 7 sorun TBMM'de!

MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, Ankara Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı projesi kapsamındaki işlemlere ilişkin 7 soru hazırladı..

Konak'taki 'Yeni Kent' krizi çözüldü!

İzmir'de uzun süredir merakla beklenen ve tartışmalara neden olan Yeni Kent Merkezi imar planı krizi çözüldü.

Konak'taki 'Yeni Kent' krizini Büyükşehir Belediyesi çözecek!

İZMİR'de Yeni Kent Merkezi Planları'nın Konak ilçesi sınırlarını kapsayan kesiminde 1/1000 ölçekli imar planlarındaki "turizm-ticaret" lejant ve plan notu değişikliği nedeniyle ortaya çıkan imar krizi bu hafta Büyükşehir Belediye Meclisi'nde çözülecek.

kartepe kent merkezi projesi Haberi

kartepe kent merkezi projesi

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde zaman zaman tartışmalar yaşandı ancak AKP'lilerin istedikleri maddeler geçtikçe yüzler güldü. Hararetli tartışmaların yaşandığı Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yerel seçime kadar görev alacak denetim komisyonu oluşturuldu Kocaeli Büyükşehir belediye Meclisi'nin önceki gün gerçekleşen toplantısında hararetli tartışmaların ardından denetim komisyonu üyeleri için seçim yapıldı. Seçim öncesi meclisin 149. maddesinde yer alan Kartepe Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı sınırları içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan kent merkezi projesinin, Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyesi tarafından ortak yapılması AKP'lilerin oylarıyla kabul edildi. 


Ardından seçimlere kadar görev yapacak olan denetim komisyonu üyeleri seçildi. Yapılan seçimde AKP'li üyelerden Bülent Koçak, Mustafa Şahintürk, Tacettin Akyol, İsmail Baran ile CHP'li Ali Haymanalı'nın ismi meclise önerildi. Bülent Koçak 53, Mustafa Şahintürk 51, Tacettin Akyol 53, İsmail Baran 54, Ali...