16 / 04 / 2024

Kartepe Köseköy cadde yenileme çalışmaları

Kartepe Köseköy cadde yenileme çalışmaları

Kartepe ilçesinde çalışma yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Köseköy’de yer alan ve birbirine bağlanan Nazım Demirci ile Barbaros Hayrettin Paşa caddelerinde yenileme çalışması yaptı.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Kartepe'de 12.3 milyon TL'ye icradan satılık depo!

Kocaeli 8. İcra Dairesi tarafından Kocaeli İl, Kartepe İlçe, Köseköy Mahalle, 555 ada, 1 parselde yer alan arsa nitelikli depoyu 12 milyon 300 bin TL'ye satıyor...

Gebze-Köseköy YHT geri dönüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’dan Kocaelileri yakından ilgilendiren bir haber geldi. Gebze-Köseköy yüksek hızlı demir yolu hattının yeniden geri döneceğini müjdeledi.

Kocaeli Kongre Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kartepe Köseköy Kavşağı ve SEKA Park alanında hayata geçirilen Kocaeli Kongre Merkezi’ni inceledi.

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekilleniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kartepe Belediyesi'nden 3.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kartepe Belediyesi, Köseköy Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Mart'ta gerçekleşecek..

Yalı Ataköy cadde dükkan satış fiyatları 2017!

Yalı Ataköy cadde dükkan satış fiyatları 2017 kapsamında dükkanlar 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Dükkanlar için ihale tarihi 9 Aralık 2017 olarak belirlendi...

Kocaeli Köseköy Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı kapsamında D-100 Karayolu üzerindeki projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Kartepe Köseköy Mahallesi'nde şuyulandırma işlemi tamamlandı!

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Köseköy Mahallesi'nde bulunan 3 sokağın şuyulandırma işlemini tamamladı.

Kocaeli Kartepe Belediyesi'nden satılık arsa!

Mülkiyeti Kocaeli Kartepe Belediyesi'ne ait olan Köseköy'de bulunan 326 metrekare büyüklüğündeki 3 katlı konut alanının satışı ile ilgili arsa satışı yapacak yapılacak olan ihaleye sadece yerli isteklilerin katılabilecek.

Kartepe Köseköy Sanayi Bölgesi şuyulandırma işlemleri askıya alındı!

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce hazırlanan Köseköy Sanayi Bölgesi şuyulandırma işlemleri askıya asıldı. Kartepe Belediyesi şuyulandırma çalışmaları kapsamında mahallelerdeki imar uygulamaları aralıksız sürüyor.

Köseköy Rehabilitasyon Merkezi yanına spor tesisi yapılacak!

Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören çocukları ziyaret eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Rehabilitasyon Merkezi’nin hemen yanında bulunan alana tüm çocukların spor yapmaları için bir tesis yapacağını belirtti.

Kartepe Köseköy cadde yenileme çalışmaları Haberi

Kartepe Köseköy cadde yenileme çalışmaları



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki caddeleri elden geçiriyor. Bazı caddelere bakım yapılırken, bazı caddeler de tamamen elden geçirilerek yenileniyor. Kartepe ilçesinde çalışma yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Köseköy’de yer alan ve birbirine bağlanan Nazım Demirci ile Barbaros Hayrettin Paşa caddelerinde yenileme çalışması yaptı.



ŞEHİR MERKEZİNE BAĞLANTI


Fatih Mahallesi, Hacı Mustafa Mahallesi ve Gaziler Mahallesi’ni birbirine bağlayan iki cadde Köseköy’ün önemli ana arterleri arasında yer alıyor. Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi, Köseköy ve Kartepe şehir merkezi arasında da bağlantı sağlıyor.



10 BİN 400 TON ASFALT


20 bin 200 metre uzunluğundaki Nazım Demirci Caddesi ile bin 200 metre uzunluğundaki Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi’ne toplam 10 bin 400 ton sıcak asfalt serildi. Caddelerdeki çalışmada kaldırımlara bin 200 metrekare parke, 5 bin metre bordür döşendi. Caddelerde bin 500...