25 / 04 / 2024

Kartepe Ortaburun yolu

Kartepe Ortaburun yolu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe ilçesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Ortaburun Köyü Hasancık Mahallesi mevkiinde yol yenileme uygulaması yaptı.

Kartepe'de 14 yeni imar yolu açıldı!

Kartepe ilçesinde şuyulandırması tamamlanan bölgelerde kent içi ulaşım ağına yeni soluk getirecek düzenlemeler devam ediyor.

Kartepe Belediyesi’nin kent projelerinde çalışmalar devam ediyor!

Kartepe Belediyesi’nin, Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahallelerini birleştiren, Ertuğrul Gazi Parkı ile bir kompleks olarak düşünülen Kanal Park Projesi ve Kanal Park Yürüyüş Yolu’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Kartepe'de 25 bin imar yolu açıldı!

Kartepe genelinde 25 bin 205 metre uzunluğunda 165 adet yeni imar yolu açıldı. Bu çalışma Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından 116 bin 221 ton mekanik malzeme kullanılarak yapıldı.

Kocaeli Kartepe'de 2 yeni imar yolu daha açıldı!

Kartepe Belediyesi, vatandaşların talepleri doğrultusunda nüfusun yoğun olduğu bölgelerde yeni imar yollarını açmaya hız kesmeden devam ediyor. Belediye 2 yeni imar yolunu daha ilçeye kazandırdı.

Kartepe'de 17 kilometre imar yolu açıldı!

Kartepe Belediyesi tarafından kent içindeki ulaşım ağını rahatlatmak amacıyla iki yılda 16 bin 825 metre uzunluğunda imar yolu açıldı. Ekipler, ana arter yollara bağlantıyı sağlayan yeni imar yollarını açma çalışmaları Acısu ve Sarımeşe'de sürüyor.

Kocaeli Kartepe Ortaburun yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe ilçesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Ortaburun Köyü Hasancık Mahallesi mevkiinde yol yenileme uygulaması yaptı.

Kartepe’de mesire yerleri ruhsatlandırılıyor!

Kartepe’de büyüyen turizmin planlı bir şekilde gelişmesi, özellikle dağ yolu üzerindeki doğal güzelliklerin korunması için ilgili bakanlık ve kurumlarla da koordineli bir iş birliği sergileniyor.

Kartepe Avluburun köy yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kartepe Avluburun köy yolunda asfaltlama çalışmaları tamamlandı. 9,5 kilometrelik yol güzergahında yapılan asfaltlama çalışmalarında 10 bin ton asfalt kullanıldı.

Kartepe turizm için Dağ Altı Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Projesi'ne hız verdi!

Kartepe'yi turizm ile anılan bir ilçe konumuna getirmek için çalışan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 24 bin kilometre uzunluğundaki Dağ Altı Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Projesi'nin ilgili hazırlıklarına hız verdi.

İzmir Kartepe yürüyüş yolu 21 kilometrelik uzunluğa sahip!

Sağlıklı yaşam için egzersiz yapmanın öne çıktığı günümüzde spor alanlarına olan ilgi çoğalıyor. Uzmanlar tarafından önerilen uzun yürüyüşler, yürüyüş parkurlarının önemini artıyor. İzmit merkezden Kartepe’ye kadar 21 kilometre boyunca uzanıyor.

Kartepe Suadiye Köprülü Kavşağı trafiğe açıldı!

Kartepe ilçesinde yapımı tamamlanan Suadiye Köprülü Kavşağı ve Bağlantı Yolu trafiğe açıldı. Başkan Karaosmanoğlu, tamamlanan çalışmayla Kartepe’ye çok önemli bir hizmeti daha kazandırdıklarını ifade etti.

Uzuntarla bağlantı yolu asfaltlandı!

MAŞUKİYE Seka Kamp Yolu ile D-100 karayolu Uzuntarla arasında önemli bir bağlantı yolu olan Uzuntarla Yolu üzerinde Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler asfaltlama çalışması başlattı...

Pazarçayırı Sultaniye yolu yenileniyor!

Ekipler, Suadiye’den Kartepe kayak merkezine ve mesire alanlarına ulaşım sağlanan yolda yenileme çalışması yaptı. Yol Pazarçayırı ve Sultaniye köylerine ulaşımda da kullanılan grup yolu özelliğini taşıyor.

Kartepe Ortaburun yolu Haberi

Kartepe Ortaburun yolu


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe ilçesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Ortaburun Köyü Hasancık Mahallesi mevkiinde yol yenileme uygulaması yaptı. Çalışma ile mahallenin yolu sıcak asfalta kaplandı.


5 BİN TON SICAK ASFALT


3 bin metre uzunluğunda olan grup köy yoluna 5 bin ton sıcak asfalt serildi. Yapılan bu çalışmalarla köylere ulaşım daha konforlu ve güvenli hale getirildi. Taşımalı öğretimde eğitim gören çocukların da servis güzergahı olan yol, kış şartlarına hazır hale getirildi.


Kocaeli Büyükşehir...