26 / 04 / 2024

Kartepe Avluburun köy yolu yenilendi!

Kartepe Avluburun köy yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kartepe Avluburun köy yolunda asfaltlama çalışmaları tamamlandı. 9,5 kilometrelik yol güzergahında yapılan asfaltlama çalışmalarında 10 bin ton asfalt kullanıldı.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kartepe Avluburun köy yolunda asfaltlama çalışmaları tamamlandı. 9,5 kilometrelik yol güzergahında yapılan asfaltlama çalışmalarında 10 bin ton asfalt kullanıldı. Yol çizgileri ve yol kenarları bordürleri de tamamlanan yol son derece konforlu ve güvenli bir hale geldi.


KÖY YOLLARI DAHA KONFORLU HALE GELDİ


Kartepe’nin Avluburun köyünden İzmit’in köylerine kadar birçok köyü birbirine bağlayan yolda 10 bin ton asfaltlama çalışmasının yanı sıra 2 bin ton asfalt yama yapıldı. Köy yolları yapılan çalışmalarla daha konforlu ve kullanışlı bir hale getirildi.



FİRUZE CADDESİ’NDE DE ASFALTLAMA


Firuze Caddesi’nde yapılan çalışmalarda da 300 metrelik güzergahta 1.200 ton asfalt kullanılarak asfaltlama çalışması yapıldı. Firuze Caddesi’nde 900 ton plant temel, 500 ton binder temel yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön