28 / 03 / 2024

Karuna Gemi İşletmeciliği inşaat nerede

Karuna Gemi İşletmeciliği inşaat nerede

Karuna Gemi İşletmeciliği Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Burcu Sınır Kandirhanoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu.

Miklagard Bulk Gemi İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Miklagard Bulk Gemi İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Abdullah Bozoğlu tarafından kuruldu.

Pupa Tekne Gemi Acenteliği Ve Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pupa Tekne Gemi Acenteliği Ve Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Koç ve Selçuk Koç ortaklığında kuruldu.

Reisin Otobüs İşletmeciliği Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reisin Otobüs İşletmeciliği Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemal  Reis  ve Levent  Cengiz ortaklığında kuruldu. 

Deniz Sahnesi Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Sahnesi Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatun Arat tarafından kuruldu. 

Mila Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Mila Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

United Otel İşletmeciliği ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

United Otel İşletmeciliği ve Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Asuman Adak, Mohamad Mousa Abu Marzook ve Mohamed A.L.M. Alattar ortaklığında kuruldu.

Modern Cafe Restaurant Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Modern Cafe Restaurant Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beyoğlu2nda 15 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Gülnaz Özatalay Yenidünya tarafından kuruldu. 

The Avenue Turizm Otel İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Avenue Turizm Otel İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Eıdmes Aldaıhanı tarafından kuruldu. 

Kezul Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Kezul Otel İşletmeciliği Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Mert Gazioğlu tarafından kuruldu. 

Aymira Apart Otel Turizm İşletmeciliği Ticaret Ltd.Şti. Nupelda Taksim Şubesi açıldı!

Aymira Apart Otel Turizm İşletmeciliği Ticaret Ltd.Şti. Nupelda Taksim Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Nebe İnşaat Gıda Ve Gemi İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nebe İnşaat Gıda Ve Gemi İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Kopuz, Ali Furkan Kopuz ve Şükrü Kopuz ortaklığında kuruldu. 

Petra Seyahat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Seyahat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan  Taçar ve Aslı Hayriye Taçar ortaklığında kuruldu. 

Magma Yat İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Magma Yat İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Haim Tain tarafından kuruldu.

Karuna Gemi İşletmeciliği inşaat nerede Haberi

Karuna Gemi İşletmeciliği inşaat nerede

Karuna Gemi İşletmeciliği Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Burcu Sınır Kandirhanoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu. 


Karuna Gemi İşletmeciliği Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  GEMİ İŞLETMECİLİĞİ 1. Her türlü gemi, yat ve deniz araçlarını inşa etmek- ettirmek,  alım-satımı, işletilmesi, kiralanması, kiraya verilmesi, ithali, ihracı ve ticareti ile bunların araç gereç ekipman ve yedek parçalarının imali, ithali, ihracı ve ticaretini yapmak, denizcilik sektörüyle ilgili her türlü makine, cihaz, ekipman, yedek parça ve malzemenin alım - satımı, kiralanması, kiraya verilmesi, ithalatı, ihracatı,  distribütörlüğü, acente ve temsilciliği ile her türlü ticaretini yapmak.  2. Gerek kendi ihtiyacı gerekse yerli ve yabancı şirketler için her tonajda gemi, yat, şilep ve her türlü deniz araçlarının...