28 / 03 / 2024

Kastamonu Bakırcılar Çarşısı uygulama projesini ne zaman başlanacak

Kastamonu Bakırcılar Çarşısı uygulama projesini ne zaman başlanacak

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, kentsel tasarım projesi uygulayacakları Bakırcılar Çarşısı'ndaki proje çalışmasının bu yıl sonunda biteceğini ve uygulama projesine 2016'da başlanacağını açıkladı.

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Sağlam tarafından kuruldu.

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Seçim sonrası altın fiyatları fırladı! Gram altın, çeyrek altın kaç lira oldu? Acil bakın! 15 Mayıs 2023 altın fiyatları

Cumhurbaşkanılığı seçimleri ve 28. dönem milletvekili seçimlerinin sonuçları netleşmek üzere. Piyasalarda hareketlilik görülüyor. Altın fiyatları fırladı. Gram altın, çeyrek altın kaç lira oldu? Acil bakın! 15 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın gaza bastı! 1 gram bile altını olan havalara uçtu! Hemen bakın! 8 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları 

8 Mayıs Pazartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın gaza bastı ve rekor seviyelere kadar yükseldi. 1 gram bile altını olan havalara uçtu! Hemen bakın! 8 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın kan kaybediyor! Bu rakamları görenler gözlerine inanamıyor! Hemen bakın! 2 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününde kan kaybediyor. Altın fiyatları aşağı yönlü hareket ederken yatırımcılar gördükleri rakamlara inanamıyor. Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? Hemen bakın!  2 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'deki modern çarşıya taşınıyor!

Rami Kışlası yanında 36 seneden beri faaliyet gösteren Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'de Şahintepe Mahallesi'nde hayata geçirilen İstanbul Gıda Toptancılar Çarşısı'na taşınmayı merakla bekliyor.

Samsun Yabancılar Çarşısı esnafından kira alınmayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Yabancılar Çarşısı esnafımızdan kapalı olduğu dönem için kira bedeli almayacağız." dedi.

Şanlıurfa Hamarat Eller Çarşısı yıkıldı!

Şanlıurfa Haleplibahçe'de  bulunan  Hamarat Eller Çarşısı, tarihi yapıların siluetini bozduğu gerekçesiyle yıkıldı.

Bakırcı Yapı Topkapı fiyat!

Bakırcı Yapı Topkapı fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Bakırcı Yapı Topkapı projesi için düğmeye basıldı. Projenin ÇED süreci başladı. 

Bakırcı Yapı Topkapı projesi geliyor! Yeni proje!

Bakırcı Yapı ve Gayrimenkul Ticaret A.Ş. Topkapı projesi için start verdi. Proje için ÇED süreci başladı.

Kayseri Kazancılar Çarşısı yenilenecek!

Melikgazi Belediyesi, Kazancılar Çarşısı'nı yeni bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara başlayacak.

Kastamonu Bakırcılar Çarşısı uygulama projesini ne zaman başlanacak Haberi

Kastamonu Bakırcılar Çarşısı uygulama projesini ne zaman başlanacak

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, kentsel tasarım projesi uygulayacakları Bakırcılar Çarşısı'yla ilgili rölöve çalışmalarını Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kutgün Eyüpgiller ve Doç. Dr. Çağatay Seçkin öncülüğünde yürütülmekte olan İTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileriyle dün söz konusu alanda inceleme gezisi yaptı. Geziye Araştırma Görevlileri Ayşe Ceren Bilge. Nur Hilal Şimşek. Seda Arslan. Alican Işın. Alican Tilkan. Melike Ersoy, Buket Eyileten ve Nergis Aşar'dan oluşan ekip ile Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Sevgilioğlu da katıldı. Başkan Babaş. sohbet ettiği esnaf ve vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. 


Bakırcılar Çarşısı'ndaki proje çalışmasının bu yıl sonunda biteceğini ve uygulama projesine 2016'da başlanacağını açıklayan Babaş, "Buranın çevresi değişecek. Tarihi ve kültürel olarak, eski hüviyetine kavuşturmayı planladık. Bu şekilde de yolumuza devam edeceğiz. Birçok yerde Bakırcılar Çarşısı'na benzer, çalışmalar...