20 / 04 / 2024

Kastamonu Entegre 600 milyon dolarlık yatırım

Kastamonu Entegre 600 milyon dolarlık yatırım

Kastamonu Entegre, beş yıl içinde yapmayı planladığı 600 milyon dolarlık yatırımla bu rakamı 6 milyon metreküpe çıkarmayı planlıyor. Firma, bu şekilde sektöründe Avrupa'nın 4'üncüsü olma hedefinde...

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs müjdesi! KARDEMİR'e 600 işçi alınacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Mayıs mesajında, Türkiye'nin ilk entegre ağır sanayi kuruluşu KARDEMİR'e 600 işçi alımı yapılacağının müjdesini verdi. 

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi açıldı!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi bugün Pendik'te 720 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kastamonu Entegre 1 milyon TL’nin üzerinde hibe alacak!

Horizon 2020’nin desteklediği ECOBULK Projesi kapsamında Kastamonu Entegre 1 milyon TL’nin üzerinde hibe desteği alacak. Entegre, ECOBULK’da “üretimde üstleneceği rol ile” sektöründe Türkiye’den destek alan tek kuruluş.

Kastamonu Entegre’den yeni parke serisi: Boutique!

Kastamonu Entegre, ileri teknoloji ile üretilen ve estetik görünümleriyle ön plana çıkan markalarına bir yenisini ekliyor; Boutique. Antibakteriyel özelliği ile fark yaratan lack yüzeyli parke serisi, yaşam alanlarında hijyen sağlıyor.

Haluk Yıldız: Rusya'da büyümeye devam edeceğiz!

Rusya’daki en büyük 4 Türk yatırımcıdan biri olduklarını ifade eden Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya şirketleriyle 700 milyon dolara yakın yatırımla girdikleri Rusya'da büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

Kastamonu Entegre, Kazbuild Yapı Fuarı'nda Türkiye'yi temsil etti!

Uluslararası ölçekte yaptığı yatırımlarla bölgesel güç olma yolunda önemli adımlar atan Kastamonu Entegre, Kazakistan'ın başkenti Almatı şehrinde düzenlenen Kazbuild Uluslararası Yapı ve İnşaat fuarında Türkiye ahşap sektörünü temsil etti.

Glossmax kalitesi TSE tarafından tescillendi!

Avrupa'nın en büyük MDF, yonga levha ve laminat parke üreticilerinden Kastamonu Entegre, ürünlerinin kalite ve güvencesini tescilleyemeye devam ediyor

Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu'na Mobilya Tasarım Yarışması'ndan ödül!

İZMİR Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencileri Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'nda, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülü'ne layık görüldü.

Geleceğin İç Mimarlarına Kastamonu Entegre Altın Ödülü verildi!

İzmir Üniversitesi İç Mimarlık 4. sınıf öğrencileri Can Pirilçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülüne layık görüldü.

Kastamonu Entegre'den Rusya fabrikasına 400 milyon euro yatırım!

Kastamonu Entegre yaptığı açıklamada Tataristan'da faaliyet gösteren kereste fabrikasının ikinci aşama inşası için 130 milyon euro yatırım yapılacağı, bölgedeki toplam yatırım miktarının da böylelikle 400 milyon euroya ulaşacağını belirtti.

KEAS Beverly Hills'in yaşam alanlarına değer katıyor!

Ünlüler şehri Beverly Hills'te ABD'nin en pahalı evlerini Türk ürünleri süslüyor. Türkiye ağaç bazlı panel sektörünün lideri Kastamonu Entegre (KEAS), birbirinden şık ürünleriyle Beverly Hills'in konforlu yaşam alanlarına değer katıyor.

Kastamonu Entegre, Rusya’daki fabrika inşaatını askıya aldı!

Hayat Holding’e bağlı Kastamonu Entegre şirketi, Rusya’nın Kagula bölgesindeki ahşap panel fabrikasının inşaatını askıya aldı.

Kastamonu Entegre 600 milyon dolarlık yatırım Haberi

Kastamonu Entegre 600 milyon dolarlık yatırım

Yıllık 3.6 milyon metreküp panel üretim kapasitesine sahip olan Kastamonu Entegre, beş yıl içinde yapmayı planladığı 600 milyon dolarlık yatırımla bu rakamı 6 milyon metreküpe çıkarmayı planlıyor. Firma, bu şekilde sektöründe Avrupa'nın 4'üncüsü olma hedefinde.


Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörüne yönelik yonga levha, yongalam, MDF, medelam, laminat parke, kapı paneli ve bunlarla ilgili muhtelif katma değerli ürünlerin imalatını gerçekleştiren Kastamonu Entegre, yıllık toplam 3.6 milyon metreküp panel üretim kapasitesine sahip. Firma, yapmayı planladığı 600 müyon dolarlık üç büyük yatırımla önümüzdeki beş yü içinde, bu rakamı 6 müyon metreküpe çıkararak, sektöründe Avrupa'nın 4'üncü büyük firması olmayı hedefliyor. 

Orman ve ağaç ürünleri sektöründe üretim yapmak üzere Hayat Holding bünyesinde 1969 yümda kurulan Kastamonu Entegre, bugün Türkiye'de ürün gruplarına göre ortalama yüzde 30 düzeyinde...