29 / 03 / 2024

kastamonu entegre dünya gençlik gemisi

kastamonu entegre dünya gençlik gemisi

Ahşap ve orman ürünleri ile anılan, kapı paneli üretiminde Avrupa’nın önde gelen şirketleri arasında yer alan Kastamonu Entegre sponsorluğunda Gençlik Gemisi demir aldı...

Kastamonu Entegre, Kazbuild Yapı Fuarı'nda Türkiye'yi temsil etti!

Uluslararası ölçekte yaptığı yatırımlarla bölgesel güç olma yolunda önemli adımlar atan Kastamonu Entegre, Kazakistan'ın başkenti Almatı şehrinde düzenlenen Kazbuild Uluslararası Yapı ve İnşaat fuarında Türkiye ahşap sektörünü temsil etti.

Geleceğin İç Mimarlarına Kastamonu Entegre Altın Ödülü verildi!

İzmir Üniversitesi İç Mimarlık 4. sınıf öğrencileri Can Pirilçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülüne layık görüldü.

Kastamonu Entegre'nin hedefi dünya beşinciliği!

Hayat Holding çatısı altında faaliyet yürüten Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, son üç yılda Romanya ve Rusya yatırımlarıyla sektöründe dünya sıralamasını değiştirdi.

Kastamonu Entegre Floorpan yer döşeme sistemi üretti!

Orman ve ağaç ürünleri sektöründe Türkiye’nin global oyuncusu Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, dünya kalite standartlarında ürettiği laminat parke ürünü “Floorpan”la ahşabın doğal renklerini mekan zeminlerine taşıyor.

Kastamonu Entegre'ye Meksika'da büyük ilgi!

Ağaç bazlı panel sektöründe Türkiye’nin global oyuncusu Kastamonu Entegre, Meksika’da düzenlenen Uluslararası Mobilya Üretim ve Teknolojileri Fuarı’nda ürünlerini sergiledi.

Kastamonu Dünya Miras Listesinde yerini alacak!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, yapacakları çalışmalarla Kastamonu'nun hak ettiği Dünya Miras Listesinde yerini alacağını söyledi. Babaş, "Maliyet olarak da sadece proje çizilmesinin yaklaşık 10 milyon TL'lik bir maliyeti tutabilir'' dedi.

Kastamonu Entegre'den dünyaya açılan kapı sistemleri: Dorpan!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayisi'nin 45 yıllık tecrübesiyle ve birinci sınıf kalite anlayışıyla ürettiği Dorpan kapı panelleri; tasarım, teknoloji ve estetiğin mükemmel uyumu ile üretilerek geniş ürün yelpazesi oluşturuyor.

Kastamonu Entegre Artfloor ile zemini sanatla buluşturuyor!

Orman ve ağaç ürünleri sektöründe 45 yıldır hizmet veren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, dünya kalite standartlarında üretilen laminat parke ürünü “Artfloor”la ahşabın doğal renklerini mekan zeminlerine taşıyor.

Kastamonu Entegre İntermob Fuarı’nda son trendleri yansıtacak!

Orman ve ağaç ürünlerinde Türkiye’nin en büyük üreticisi olan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, bu yıl 17’ncisi düzenlenen İntermob Fuarı’nda son trendleri yansıtan yeni ürün grupları ile yerini alacak.

Kastamonu Entegre yangına dayanıklı ahşap ürünleri ile fark yaratıyor!

Hayat Holding çatısı altında faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, yangına dayanıklı ve gelişmiş teknik özelliklere sahip Medepan-Fr ve Teknopan-Fr ile mobilya ve iç dekorasyon dünyasında, tüketiciye güvenli ürün seçenekleri sunuyor.

Kastamonu Entegre E1 standardı ile sağlıktan ödün vermiyor!

Türkiye’de Ağaç Bazlı Panel Sektörünün en büyük pazar payına sahip şirketi olan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, üretim safhalarında kaliteye verdiği yüksek önemi ve ürün yelpazesinin uluslararası standartlara uygunluğunu, E1 sertifikasıyla taçlandırdı...

Kastamonu Entegre 10.fabrikasını açıyor!

Türkiye'deki yatırımlarının yanı sıra dünyanın farklı bölgelerinde de yatırımlar yaparak global marka olma yolunda ilerleyen Kastamonu Entegre, 230 milyon dolarlık yeni yatırım ile hedeflerine hızla yürüyor.

Kastamonu Entegre 10. fabrikayı kuruyor!

Türkiye’deki yatırımlarının yanı sıra dünyanın farklı bölgelerinde de yatırımlar yaparak global marka olma yolunda ilerleyen Kastamonu Entegre, 230 milyon dolarlık yeni yatırım ile hedeflerine hızla yürüyor...

kastamonu entegre dünya gençlik gemisi Haberi

kastamonu entegre dünya gençlik gemisi

Ahşap ve orman ürünleri ile anılan, kapı paneli üretiminde Avrupa’nın önde gelen şirketleri arasında yer alan Kastamonu Entegre, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen Dünya Gençlik Gemisi Programı’na sponsor oldu.

  

Gençler arasında dostluk ve karşılıklı anlayışın gelişmesine katkıda bulunmak, gençlerin farklı kültürleri tanımalarını ve topluma ve insanlığa daha fazla katkıda bulunmalarını sağlamak amacıyla Japon Hükümeti tarafından gerçekleştirilen dünyanın en prestijli gençlik programlarından biri olan Dünya Gençlik Gemisi Programı’na bu yıl dünyanın her yerinden 220 genç katıldı. Kastamonu Entegre sponsorluğunda düzenlenen programa ülkemizi temsilen katılan 10 gencimiz ülkemizin kültürünü, tarihini ve geleneklerini dünya gençliğine başarıyla takdim etti.

Kastamonu Entegre Genel Müdürü Haluk Yıldız, gençlerimizin dünya kültürlerine ve değerlerine tanıklık ettiği, o değerleri ülkelerine taşıyarak barış ve dostluk köprüleri...