19 / 04 / 2024

Kastamonu Entegre Artfloor ile zemini sanatla buluşturuyor!

Kastamonu Entegre Artfloor ile zemini sanatla buluşturuyor!

Orman ve ağaç ürünleri sektöründe 45 yıldır hizmet veren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, dünya kalite standartlarında üretilen laminat parke ürünü “Artfloor”la ahşabın doğal renklerini mekan zeminlerine taşıyor.



Ahşap levha sektöründe Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen şirketleri arasında yer alan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi’nin 45 yıllık tecrübesiyle ürettiği laminat parke “ArtFloor”, sanatı mekanların zeminine yansıtıyor.


Gelişen ve yenilenen teknolojiyi üretimine katarak ilerleyen Kastamonu Entegre’nin birinci sınıf kalite anlayışıyla ürettiği komple yer döşeme sistemi olan “ArtFloor” laminat parkeler, zengin renk ve desen çeşitleriyle ahşabın doğallığını aynı zeminde buluşturuyor.


Takılıp sökülebilme sistemi sayesinde herhangi bir bozulma olmadan defalarca çıkarılıp takılabilen “ArtFloor” laminat parkeler, bu üstünlüğü ile mekanlarda yapılacak dekorasyon değişikliklerine göre düzenlenip kullanılabiliyor. “ArtFloor” laminat parkelerin hızlı ve kolay montaj özellikleri zamandan ve işçilikten tasarruf edilmesini sağlarken, tutkalsız montaj sistemi de yüzeylerin lekesiz ve temiz kalmasını sağlıyor.


Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi tarafından birinci sınıf kalite ile üretilen “ArtFloor” laminat parkelerin Tayga, Atlas, Toronto Çam, Gri Meşe, Ege Çam ve Selvas dekor seçenekleri de bulunuyor. “ArtFloor”un kilitlenme teknolojisi de zamanla açma yapmayı engelleyerek ev ve iş yerlerinde kullanım için sorunsuz zeminler sunuyor.



Geri Dön