19 / 04 / 2024

kastamonu entegre ulaşım

kastamonu entegre ulaşım

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, Glossmax High Gloss Levha ürünü ile mutfak, banyo, ev, ofis ve her türlü yüzey kaplamada modern, zarif ve ayna parlaklığında dekorasyon imkanı sunuyor.

Kastamonu Entegre'den Tataristan'a yatırım!

Kastamonu Entegre Tataristan'a yatırım yapıyor. Kastamonu Entegre, 13'üncü fabrikasını Rusya'nın Özerk Tataristan Cumhuriyeti'nde faaliyete geçirdi. Alabuga Serbest Ekonomik Bölgesi'ndeki fabrika 260 milyon dolarlık yatırımla 2 yılda tamamlandı.

Kastamonu Entegre’den Tataristan’a dev yatırım!

Kastamonu Entegre’den Tataristan’a dev yatırım geldi. Ağaç ve orman ürünleri sektörünün lider oyuncusu olan Kastamonu Entegre, 13’üncü fabrikasını da Rusya’nın Özerk Tataristan Cumhuriyeti’nde faaliyete geçirdi.

Kastamonu Entegre Artfloor ile zemini sanatla buluşturuyor!

Orman ve ağaç ürünleri sektöründe 45 yıldır hizmet veren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, dünya kalite standartlarında üretilen laminat parke ürünü “Artfloor”la ahşabın doğal renklerini mekan zeminlerine taşıyor.

Kastamonu Entegre 6 yeni ürünle yeni pazarlara giriyor!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, pazara yeni sunduğu gelişmiş teknik özelliklere sahip Evogloss, Glossmax, Glossplus, Medepan-Fr, Teknopan-Fr ve Teknopan-Mr yongalevha ve MDF seçenekleriyle ürün yelpazesi genişletti.

Kastamonu Entegre 5 Ekim'de İntermob Fuarı’nda!

Orman ve ağaç ürünlerinde Türkiye’nin en büyük üreticisi Kastamonu Entegre, 5-9 Ekim 2013 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP FUAR Merkezi’ nde gerçekleştirilecek İntermob Fuarı’nda yer alacak...

Kastamonu Entegre ihracat rakamı ile sektör birincisi oldu!

Ağaç bazlı panel sektörünün global oyuncusu, orman ve ağaç ürünleri sektöründe Türkiye’nin en büyük üreticisi Kastamonu Entegre, 86.5 milyon dolarlık ihracat rakamı ile açık ara sektör birincisi olarak başarıya ulaştı...

Dünya Ticaret Köprüsü 2013 etkinliğinde Kastamonu Entegre yer aldı!

Ağaç bazlı panel sektörünün Global oyuncusu Kastamonu Entegre, 19-20 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen Dünya Ticaret Köprüsü 2013 etkinliğinde yer aldı...

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Türkiye'den akıllı ulaşım sistemlerinde atak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye'nin tüm ulaşım modlarına entegre, güncel teknolojileri kullanan, yerli ve milli kaynaklardan faydalanan, sürdürülebilir akıllı bir ulaşım ağı oluşturmak amacıyla eylem planı hazırladı. 

Türkiye'nin ulaşım altyapısına 509 milyar TL yatırım yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklama, Türkiye'nin ulaşım altyapısının güçlendirilerek dünyayla entegre olması için son 16 yılda 509 milyar TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

İstanbul'un ulaşımında büyük hamle!

İBB Başkanı Topbaş’ın 2019’da tüm ulaşım unsurları ile entegre 400 kilometreden fazla raylı sistem hedefi doğrultusunda Haliç Tüp Geçiş Tüneli, Boğaz Yaya Geçişi, Kabataş Transfer Merkezi ve 6 yeni metro hattı için yapım aşaması başlıyor.

Geleceğin İç Mimarlarına Kastamonu Entegre Altın Ödülü verildi!

İzmir Üniversitesi İç Mimarlık 4. sınıf öğrencileri Can Pirilçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülüne layık görüldü.

Kastamonu Entegre'den Rusya fabrikasına 400 milyon euro yatırım!

Kastamonu Entegre yaptığı açıklamada Tataristan'da faaliyet gösteren kereste fabrikasının ikinci aşama inşası için 130 milyon euro yatırım yapılacağı, bölgedeki toplam yatırım miktarının da böylelikle 400 milyon euroya ulaşacağını belirtti.

Bursa'ya ulaşımı rahatlatacak teleferik sistemi geliyor!

BursaRay Kültürpark İstasyonu ile entegre kurulacak olan yeni teleferik sistemi, Kuştepe, İvaz Paşa ve Alacahırka gibi semtlerden kent merkezine ulaşımı kolaylaştıracak.

İstanbul'da toplu ulaşım 24 merkezde yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentteki ulaşım sistemlerini birbirlerine entegre edecek toplam 24 aktarma istasyonu için projelendirme çalışmalarını başlattı. Proje için 5-6 Mayıs'ta ihale düzenlenecek.

Başakşehir Meydan Dükkanları ulaşım!

Başakşehir Meydan Dükkanları ulaşım bilgisi kapsamında proje İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede bulunuyor. Projede yer alan dükkanlar 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Meydan Dükkanları ulaşım!

Meydan Dükkanları ulaşım bilgilerine göre proje 3.köprü bağlantı yoluna ve İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın mesafede bulunuyor. Proje toplam 65 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Kastamonu Entegre'den dünyaya açılan kapı sistemleri: Dorpan!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayisi'nin 45 yıllık tecrübesiyle ve birinci sınıf kalite anlayışıyla ürettiği Dorpan kapı panelleri; tasarım, teknoloji ve estetiğin mükemmel uyumu ile üretilerek geniş ürün yelpazesi oluşturuyor.

Ankara, yüksek hızlı trenle ulaşımın da başkenti olacak!

Ankara'da ulaşım kolaylaşıyor. Ankara ile İstanbul arasını 3 saate indirecek olan hızlı tren hattı tamamlandığında Gebze'e Marmaray ile entegre olacak ve kesintisiz bir ulaşım sağlanacak...

Kastamonu Entegre'den Tataristan'a yatırım!

Kastamonu Entegre Tataristan'a yatırım yapıyor. Kastamonu Entegre, 13'üncü fabrikasını Rusya'nın Özerk Tataristan Cumhuriyeti'nde faaliyete geçirdi. Alabuga Serbest Ekonomik Bölgesi'ndeki fabrika 260 milyon dolarlık yatırımla 2 yılda tamamlandı.

kastamonu entegre ulaşım Haberi

kastamonu entegre ulaşım

Orman ve ağaç ürünleri sektörünün lider oyuncusu Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, yonga levha ve MDF gruplarındaki ürün çeşitliliği ile sektördeki konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Kastamonu Entegre, günlük hayatta müşteri memnuniyeti ve beğenisini artırmaya odaklı yaklaşımını yansıtan özelliklere sahip Glossmax High Gloss Levha ürünü ile mutfak, banyo, ev, ofis ve her türlü dekorasyon işleri için modern, zarif ve ayna parlaklığında mobilya kombinasyonları yaratıyor.


Kastamonu Entegre’nin ileri teknolojisiyle çeşitli endüstriyel proseslerden geçen melamin kaplı MDF veya yonga levhanın tek yüzeyine tutkal ve UV lak uygulanmasının ardından elde edilen Glossmax High Gloss Levha, dekoratif parlak yüzeyli ahşap panel özelliği taşıyor. Glossmax parlak levhanın üretiminde, melamin yüzeye üst seviyede bir tutunum sağlayan sıcak kaplama (hot coating), PUR (Poliüretan) tutkal kaplama malzemenin yüzeyine uygulanıyor. Poliüretan...