23 / 04 / 2024

Kastamonu Entegre 5 Ekim'de İntermob Fuarı’nda!

Kastamonu Entegre 5 Ekim'de İntermob Fuarı’nda!

Orman ve ağaç ürünlerinde Türkiye’nin en büyük üreticisi Kastamonu Entegre, 5-9 Ekim 2013 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP FUAR Merkezi’ nde gerçekleştirilecek İntermob Fuarı’nda yer alacak...



Orman ve ağaç ürünlerinde Türkiye’nin en büyük üreticisi Kastamonu Entegre, 5-9 Ekim 2013 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP FUAR Merkezi’nde gerçekleştirilecek İntermob Fuarı’nda, sektörün ihtiyaçlarını karşılayan ürünleri ile sektör temsilcilerini buluşturacak. 


Fuar alanında 420 metrekarelik standında yeni ürünü GLOSSPLUS’ı görücüye çıkaracak olan Kastamonu Entegre, özel gösterimler ve sunumlar ile ziyaretçilerin ilgi odağı olacak.


Dekorasyonda yeni trendlerin öncüsü ürünler sunan Kastamonu Entegre, yeniliği ve göz alıcı şıklığı yaşam alanlarına taşımak isteyenleri GLOSSPLUS ile buluşturacak. Parlaklığı artırılmış dış yüzeyi aşınmaya, darbeye ve çizilmeye karşı yüksek dayanım gösteren yapısı ile uzun yıllar kullanım imkanı sunan GLOSSPLUS kullanıcı beklentilerini fazlasıyla karşılayacak bir ürün.



Geri Dön