25 / 04 / 2024

Kastamonu gayrimenkul ihalesi

Kastamonu gayrimenkul ihalesi

Kastamonu İli Abana İlçesi Merkez Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasfındaki gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kastamonu'da 18 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Cebrail Mahallesi'nde yer alan bina ve arsası 18 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale günü 16 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

Kastamonu'da satılık 3 gayrimenkul! 27,7 milyon TL'ye!

Kastamonu Belediye Başkanlığı  Kuzeykent Mahallesi'nde 2 konut+ticaret alanı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde ticaret alanı satıyor. Gayrimenkullerin toplam muhammen bedeli  27 milyon 760 bin TL olarak belirlendi. 

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye 12 gayrimenkul satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez Şeyh Keramettin Mahallesi'nde yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Belediye arsa ve gayrimenkul satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan arsa ve gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Kocasinan Belediyesi Konya'da 3 adet gayrimenkul satıyor! İhalesi 28 Haziran'da!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahievran Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar'da 18.9 milyon TL'ye gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü 18 milyon 950 bin TL bedelle gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

Kastamonu'da 1050 konutun ihalesi yapıldı!

2022 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda konuşan  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kastamonu'da afet sonrasında inşa edilen konutların ihalesi hakkında açıklamada bulundu. 

Kastamonu'da 22.7 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kastamonu'da 22 milyon 695 bin 259 TL bedelle arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

TOKİ Kastamonu'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün! 

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kastamonu Merkez'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kastamonu İcra Dairesi, Kastamonu ili, Merkez ilçesi, Budamış Mahalle/Köy, 120 ada 16 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 762 bin 620 TL'ye satıyor...

TOKİ'den Kastamonu Tosya'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Dilküşah Mahallesi (Tosya Dumlupınar Ortaokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Merkez İlçesi Saraçlar Mahallesi (Ceritoğlu İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kastamonu gayrimenkul ihalesi Haberi

Kastamonu gayrimenkul ihalesi

Kastamonu İli Abana İlçesi Merkez Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasfındaki gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 5 milyon TL bedel isteniyor. 

TAŞINMAZIN TAPU KAYDI : Kastamonu İli Abana İlçesi Merkez Mahallesi 57 ada 5 parselde kayıtlı, İki Katlı Kargir Bina ve Akaryakıt İstasyonu vasfında ve 1.617,11 m2 yüz ölçümündeki taşınmazın tam hissesi satışa konudur.

Özellikleri : Taşınmaz Abana ilçe merkezinde Hilmi Uran Caddesi ve Ziya Terman caddesinin kesiştiği yerde, köşedeki parseldir. Abana Belediye sınırları ve imar planı içinde, iki caddeye cepheli konumda akaryakıt istasyonu özelliğindedir.

Kıymeti : 5.000.000,00 TL
1. Satış Günü : 22/05/2019 günü 12:00 - 12:10 arası
2. Satış Günü : 19/06/2019 günü 12:00 - 12:10 arası
Satış Yeri : İnebolu Belediyesi Sinema ve Konferans Salonu...