29 / 03 / 2024

kastamonu haberleri

kastamonu haberleri

Kastamonu İnebolu ilçesinde kar suları nedeniyle karayolunda heyelan meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İnebolu-Abana karayolunun 6. ve 9. kilometrelerinde meydana gelen toprak kayması sonucu, yolun bir bölümü çöktü.

Kastamonu'da tarihi bina yandı!

Yangın, akşam saatlerinde Akmescit Mahallesi Kaymak Çeşme Sokak'ta Behice Savaş'a ait ahşap evde çıktı. Evde kimsenin olmadığı sırada çatıda başlayan alevleri görenler itfaiyeye haber verdi.

Kastamonu'da yangın çıktı!

Karabey köyünde yaşayan İsmail Derin’e ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, Ahmet Derin ve İsmail Çalışkan’a ait evlere de sıçradı.

Kastamonu'da çıkan yangında 2 ahşap ev kullanılamaz hale geldi!

Erik köyünde Nurettin ve Neriman Yamalı'ya ait iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler, kısa sürede Dursun Yamalı'ya ait iki katlı ahşap ev ile bitişikteki Mehmet Çiftçi, Ali Çelik ve Ali Yamalı'ya ait evlere sıçradı.

Kastamonu'da yangın!

Hanönü ilçesinde çıkan yangında ahşap 6 ev, 5 ahır ve 1 samanlık kullanılamaz hale geldi. Yangında ahşap evler ile 5 ahır ve 1 samanlık kül oldu.

Kastamonu'da arazi kavgası çıktı!

Kastamonu Orta köyünde yaşayan M.A.V, arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan Mehmet Emin ve oğlu Mutlu Somutoğlu ile evlerinin önünde tartışmaya başladı. kavgada tabancayla vurulan baba ve oğlu öldü.

Kastamonu'da bir evde yangın çıktı!

Kastamonu'da bir evde yangın çıktı. Kastamonu'da çıkan yangında 3 katlı ahşap ev kullanılamaz hale geldi. Yangına çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi...

Kastamonu'da iki katlı evde yangın çıktı!

İsmail Bey Mahallesi Kandil Sokağı'nda Selimiye Küçükören'in (81) yaşadığı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevleri fark eden Küçükören, kendi imkanlarıyla dışarı çıktı...

Kastamonu'da ev yangını çıktı!

Kastamonu Tosya ilçesinde Yunus Emre Mahallesi Başbuğ Caddesi' nde yer alan iki katlı ahşep evde henüz belirlenemeyen bir neden ile çıkan yangında, bir kişi hayatını kaybetti...

Kastamonu'da kalker ocağı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kalker ocağı ve kırma eleme tesisi kapasite artırımı ve alan genişleme projesinin yapımı için halkın katılım toplantısı düzenleyecek...

Bartın, Karabük ve Kastamonu'da elektrik kesintisi! 7 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi kapsamında Bartın, Karabük ve Kastamonu'nun bazı bölgelerine 7 Kasım 2014 tarihinde elektrik verilemeyecek!

Kastamonu İnebolu'da heyelan!

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde sağanak nedeniyle heyelan meydana geldi. İnebolu-Doğanyurt karayolunun Taşburun ve Özlüce köyleri mevkisinde meydana gelen heyelan nedeniyle sahil yolu ulaşıma kapandı. Çalışma yapılıyor...

Çanakkale 100'üncü Yıl Gezici Müzesi, Kastamonu'da!

"Çanakkale 100'üncü Yıl Gezici Müzesi", Kastamonu'da ziyarete açıldı.Gezici müzenin Cumhuriyet Meydanı'nda ziyarete açılması dolayısıyla tören düzenlendi. Müze, 1 Kasım 2014 tarihine kadar açık kalacak.

Kastamonu Entegre ayna parlaklığında mobilya kombinasyonları yaratıyor!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, Glossmax High Gloss Levha ürünü ile mutfak, banyo, ev, ofis ve her türlü yüzey kaplamada modern, zarif ve ayna parlaklığında dekorasyon imkanı sunuyor.

Kastamonu Entegre'den Tataristan'a yatırım!

Kastamonu Entegre Tataristan'a yatırım yapıyor. Kastamonu Entegre, 13'üncü fabrikasını Rusya'nın Özerk Tataristan Cumhuriyeti'nde faaliyete geçirdi. Alabuga Serbest Ekonomik Bölgesi'ndeki fabrika 260 milyon dolarlık yatırımla 2 yılda tamamlandı.

Kastamonu'da 3 ev, ahır ve samanlık yandı!

Kastamonu Araç ilçesinde, 3 ev, ahır ve samanlığın kullanılamaz hale gelmesine yol açan yangında 57 büyükbaş hayvan telef oldu. Alevleri fark eden köylüler, itfaiyeye haber verdi...

Kastamonu Entegre’den Tataristan’a dev yatırım!

Kastamonu Entegre’den Tataristan’a dev yatırım geldi. Ağaç ve orman ürünleri sektörünün lider oyuncusu olan Kastamonu Entegre, 13’üncü fabrikasını da Rusya’nın Özerk Tataristan Cumhuriyeti’nde faaliyete geçirdi.

Ali Babacan AA Finans Haberleri Terminali standını ziyaret etti!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "5. İstanbul Finans Zirvesi"nde (IFS) Anadolu Ajansı (AA) Finans Haberleri Terminali ve AA Enerji Haberleri Terminali (AA Energy News Terminal) stantlarını ziyaret etti.

Anadolu Ajansı Enerji Haberleri Terminali yayına başladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Anadolu Ajansı Enerji Haberleri Terminalinin yayına başlamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu...

Taner Yıldız: Anadolu Ajansı İngilizce Enerji Haberleri Terminali stratejik bir hamle!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Anadolu Ajansı Enerji Haberleri Terminalinin yayına başlamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İş kazası haberleri 5 yılda 3 katına çıktı!

İş kazası haberleri 5 yılda 3 katına çıktı. Risk yönetimi açısından yaşamsal bir sınavdan geçen ülkemizde, yaşanan iş kazaları haberlerinde yaşanan artış çok ciddi tehlikelere dikkat çekiyor.

AA Enerji Haberleri Terminali yayına başladı!

AA Enerji Haberleri Terminali yayına başladı. Anadolu Ajansı, bir ilke daha imza atarak İngilizce enerji haberlerinin yer aldığı Enerji Haberleri Terminalini (AA Energy News Terminal) hayata geçirdi.

Kastamonu Entegre Artfloor ile zemini sanatla buluşturuyor!

Orman ve ağaç ürünleri sektöründe 45 yıldır hizmet veren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, dünya kalite standartlarında üretilen laminat parke ürünü “Artfloor”la ahşabın doğal renklerini mekan zeminlerine taşıyor.

kastamonu haberleri Haberi

kastamonu haberleri


İnebolu-Abana karayolunun 6. ve 9. kilometrelerinde meydana gelen toprak kayması sonucu yolun bir bölümü çöktü.


Kastamonu İnebolu ilçesinde kar suları nedeniyle karayolunda heyelan meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İnebolu-Abana karayolunun 6. ve 9. kilometrelerinde meydana gelen toprak kayması sonucu, yolun bir bölümü çöktü.


Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü ekipleri, bölgede güvenlik önlemi alırken, ulaşım tek şeritten sağlanıyor. Öte yandan sahil yolunun diğer kesimlerinde de küçük çaplı toprak kaymalarının yaşandığı, ekiplerin yol açma çalışmalarını sürdürdüğü...