18 / 04 / 2024

Katar Emiri Trabzon Akyazı Stadı

Katar Emiri Trabzon Akyazı Stadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Akyazı Stadını Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile birlikte açacak.

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Samsun’daki golf sahası Katar Emiri’nin teyzesi için görücüye çıktı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 milyon TL harcamayla yapılan ve her yıl yaklaşık 3 milyon lira zarar eden golf sahası Katar Emiri'nin teyzesine sunuldu. Münire Nasır El-Misnad'ın Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza ile ortak olduğu firma, Kanal İstanbul güzergahında da arazi almıştı.

İstanbul'a Katar imzası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al-Sani arasındaki yakın ilişki İstanbul'a damgasını vurdu. Gayrimenkul, medya ve bankacılık sektöründeki Katar imzası şehre yayıldı. 

Katar Emiri Yalova'da saray inşa ettiriyor!

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani’nin annesinin Kanal İstanbul güzergahında arazi satın almasından sonra Kraliyet Ailesi'nin Yalova'da saray yaptırdığı öğrenildi. Türk inşaat firması, 10 bin metrekarelik alana inşa edilen sarayın yüzde 75'inin tamamlandığı açıkladı. 

Katar Emiri'nin annesine Kanal İstanbul piyangosu: Arazinin değeri 5'e katlandı!

Kanal İstanbul’un çevresinde inşa edilecek yeni şehrin uygulama imar planları onaylandı. Katar Emiri’nin annesi Şeyha Moza’nın Baklalı’nın satın aldığı 44 dönümlük tarla, turizm ve ticaret alanına çevrildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Katar Emiri'nin annesinin gelip buradan yer alması vesaire. Bunu söyleyen insanlara sormak lazım, 'Devletten hangi desteği alarak böyle bir yeri almış?' Katar Emiri'nin annesinin ülkemizden gayrimenkul satın almasına mani yasal olarak herhangi bir şey söz konusu mu?" dedi...

Katarlılar Türkiye'den 795 bin metrekare büyüklüğünde toprak aldı!

Katarlılarının Türkiye’den aldığı gayrimenkullerin Katar Emiri’nin annesi Şeyha Moza’nın Kanal İstanbul güzergâhında bulunan arazisi ile sınırlı olmadığı ortaya çıktı. Katarlılar, AKP döneminde Türkiye’den toplamda 795 bin metrekare büyüklüğünde toprak aldı.

10 maddede Katar’ın Türkiye yatırımları!

Önceki gün Katar Emiri'nin annesinin Kanal İstanbul projesi güzergahında satın aldığı arazi gözleri yeniden Katar'a çevirdi. CHP’li Gürsel Tekin, "Katarlılar özel ve ayrıcalıklı uygulamalara sahipler" dedi...

Kanal İstanbul’un güzergahından arsa alanlar riske mi giriyor?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Katar Emiri’nin annesi Kanal İstanbul projesi güzergahında 44 dönüm arazi almasıyla ilgili 3 soruya cevap verdi. 

Katar Emiri’nin annesi Kanal İstanbul güzergahında 44 dönüm arazi aldı!

Katar Emiri’nin annesi Şeyha Moza’nın Başakşehir’de 100 bin TL sermayeli şirket kurup 1.5 ay kadar sonra da çılgın proje Kanal İstanbul güzergahında 44 dönüm arazi satın aldı.

Güvenli Bölge'deki konutlar dünyaya örnek olacak!

Türkiye'nin sınırı Suriye'nin kuzeyinde 'Güvenli Bölge'de meydana getirilecek yerleşim yerine yapılacak projeleri Katar Emiri Tamim'in de beğendiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu konutları yaparsak dünyaya örnek teşkil edecektir" diye konuştu.

Katar'ın Gazze'ye imar desteği devam ediyor!

Katar Emiri Şeyh Temim,  Gazze'nin yeniden imarı ve Filistin halkına yönelik desteğinin devam ettiğini ifade etti.

Katar'da yeni yatırım bölgeleri kanunu onaylandı!

Katar Emiri Şeyh Temim, ülkeye yerli ve yabancı bir çok yatırımı çekecek yeni "Yatırım Kanununu" onayladı. Katar'da yerli ve yabancılar için büyük imkanlar sağlayan yatırım kanununun Emir Şeyh Temim bin Hamed Al Sani tarafından onaylandığı belirtildi.

Katar Emiri Trabzon Akyazı Stadı Haberi

Katar Emiri Trabzon Akyazı Stadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Akyazı Stadını Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile birlikte açacak.


Trabzon Akyazı Stadı, pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani’nin katılımıyla açılacak.


“Cumhurbaşkanı’mız, TOKİ Başkanı olduğumdan bu yana tesisi sordu ve takip etti” açıklamasını yapan TOKİ Başkanı Ergün Turan, stadın mühendislik açısından önemli bir eser olduğunu belirterek, “Kompleksin etrafındaki tesislerle beraber, Karadeniz’e gelen birçok sporseverin gezmekten zevk alacağı bir yer” dedi. 


Turan, yaptığı açıklamada, Akyazı Spor Kompleksi’nin Avrupa’nın en modern tesisleri arasında olacağını kaydederken, komplekste 2 yapay ve 5 doğal çim sahanın bulunduğunu, projede kamp eğitim merkezi ve il gençlik spor merkezinin de yer aldığını ifade...