18 / 04 / 2024

Katharine Hepburnün ünlü villası

Katharine Hepburnün ünlü villası

2003'te hayata veda eden Amerikalı oyuncu Katharine Hepburn'ün Connecticut Eyaleti'ne bağlı Long Island sahilindeki malikânesi 14.8 milyon dolara satışa çıkarıldı. Hepburn'e son nefesini verene kadar ev sahipliği yaptı.

Dünyaca ünlü Şehir Plancısı Prof. Dr. Carlos Moreno: 15 Dakikalık Şehir'i açıkladı! Hayatımız kolaylaşacak...

Esenler Belediyesi, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’nü ünlü akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası Şehircilik Paneli'nde Dünyaca ünlü Şehir Plancısı Prof. Dr. Carlos Moreno  ‘15 Dakikalık Şehir”i anlattı.

Seçim sonrası döviz ve altın fiyatları nasıl bir seyir izleyecek? İşte ünlü ekonomistten seçim senaryoları!

Seçim öncesi artan belirsizlik ve endişeler ile yatırımcıların döviz ve altına yöneldiğini söyleyen ünlü ekonomist Dr. Mahfi Eğilmez, bu nedenle döviz ve altınında yükseldiğini belirtiyor. Peki, ya seçim sonrası döviz ve altında neler olacak? İşte o sorunun cevabını ünlü ekonomist verdi…

Al sat yapanlar acil baksın! Ünlü ekonomistten flaş açıklama! Doların resmen 25 TL olacağı tarihi açıkladı

Yeni yıla girdik gireli dalgalı seyreden dolar için ekonomistler yorum yapmaya başladı. Bunlardan biri de ünlü ekonomist Şelçuk Geçer, önce uyardı sonra  doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı.

Altın almayanların uykuları haram olacak! İslam Memiş altının fırlayacağı tarihi verdi!

Altın almayı düşünenler o tarihe kadar altın alsın! Ünlü ekonomist İslam Memiş, altının fırlayacağı tarihi verdi. İşte detaylar!

Dünyaca ünlü yatırım gurusu Mobius’tan Türkiye ekonomisi için çarpıcı sözler!

Yatırım alanında dünyanın en ünlü isimlerinden ABD’li Mark Mobius, Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketlerinin ardından bir açıklama yaptı. CNBC televizyonundaki deprem özel programına katılın ünlü yatırım gurusu, Türkiye ekonomisi hakkında çok önemli ifadeler kullandı.

Ekonomi dünyasının ünlü ismi ikaz ışıklarını yaktı! Dünya tarihinin en büyük balonu!

ABD`li girişimci, iş insanı ve yazar Robert Kiyosaki, yatırımcıları kağıda yatırım yapmayı bırakmaya ve fiziki altın almayı düşünmeye çağırdı.

Euro/Dolarda bu seviyeler gelebilir! Dövizciye gitmeden hemen bu habere bakın!

Euro/Dolarda bu seviyeler gelebilir, hemen bakın! Ünlü analist az önce açıkladı! İşte ayrıntılar...

Altındaki düşüşün perde arkası ortaya çıktı! Uzman isim açıkladı! Herkesin ağzı açık kaldı

Altındaki düşüşün perde arkasını ünlü Ekonomist Hikmet Bayder açıkladı. İşte altın fiyatlarının düşmesindeki neden...

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Sabrina’nın çekildiği o eşsiz malikane satışa çıktı: Değeri 11 milyon dolar

1954 senesinde Audrey Hepburn'ün başrolünde yer aldığı Sabrina filminin çekildiği New York’taki malikane 11 milyon dolara yeni alıcısını arıyor.

Altın için 15 Ağustos uyarısı geldi! Bu haberi okumadan altın almayın! Ünlü uzman İslam Memiş kötü haberi verdi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın için kaldığı yerden konuşmaya devam ederken, kritik tarihi açıkladı. Memiş, 15 Ağustos’a dikkat çekti. İşte detaylar…

Altın yatırımcıları dikkat! Dünyaca ünlü 2 bankadan kritik altın yorumu geldi, bu son fırsat!

Ons altında meydana gelen değer kaybına rağmen doların yukarı yönlü hareketi gram altına güç vermeye devam ediyor! Wall Street ve Commerzbank'ın ünlü analistlerinden altın fiyatlarına ilişkin son dakika açıklamaları geldi. Peki, gelecek hafta altın fiyatları ne olacak? İşte detaylar...

Piyasaların ünlü ismi Tuncay Turşucu altında yükselişe işaret etti

Tuncay Turşucu Araştırma ve Danışmanlık Kurucusu Tuncay Turşucu, ons altın fiyatında yaşanan değer kaybıyla ilgili değerlendirmesinde “Önümüzdeki günlerde, yaşanan bu sert hareketin bir geri çekilmesi, hem Dolar endeksinde hem altında görülebilir." dedi.

Katharine Hepburnün ünlü villası Haberi

Katharine Hepburnün ünlü villası

2003'te hayata veda eden Amerikalı oyuncu Katharine Hepburn'ün Connecticut Eyaleti'ne bağlı Long Island sahilindeki malikânesi 14.8 milyon dolara satışa çıkarıldı. 1913'ten bu yana Hepburn Ailesi'nin ikamet ettiği malikâne "Yeryüzü Cenneti" olarak anılıyor. 1939'da kasırga nedeniyle yıkılan ve yeniden restore edilen villa, Hepburn'e 96 yaşında son nefesini verene kadar ev sahipliği...