27 / 04 / 2024

Ekonomi dünyasının ünlü ismi ikaz ışıklarını yaktı! Dünya tarihinin en büyük balonu!

Ekonomi dünyasının ünlü ismi ikaz ışıklarını yaktı! Dünya tarihinin en büyük balonu!

ABD`li girişimci, iş insanı ve yazar Robert Kiyosaki, yatırımcıları kağıda yatırım yapmayı bırakmaya ve fiziki altın almayı düşünmeye çağırdı.



Kişisel finans ve iş eğitimi sunan Rich Global LLC ve Rich Dad Company'nin kurucusu olarak bilinen, kitapları 51 dile çevrilip dünya çapında 41 milyondu aşkın satan ve hızlı zengin olma taktikleri adı altında meşruiyeti tartışmalı uygulamaları savunmakla eleştirilerin odak noktası olan Robert Kiyosaki'den şok eden bir açıklama geldi.

Kişisel finans üzerine çok satan bir kitabın ortak yazarı, yatırımcıları kağıt tutmayı bırakmaya çağırdı ve günümüz ekonomisinin `dünya tarihindeki en büyük balon' olduğu konusunda uyardı.

Robert Kiyosaki sıfırdan en tepeye çıkmanın sırrını verdi!'BUNLAR DAHA İYİ GÜNLERİMİZ'

Finansal piyasalar yüksek oynaklığa maruz kaldığı, hisse senetleri ile bonolar değer kaybettiği ve hatta geniş kıyas Borsa Yatırım Fonları (BYT) kırmızıya döndüğünden, bu sene çoğu yatırımcı için neşe getirmedi. Mevcut piyasa gerilemesiyle bir dizi finansal varlığın fiyatı düşerken, bazı yatırımcılar potansiyel ödül ümidiyle riskli stratejilere başvurdu. Ancak 'en kötüsünün henüz gelmediği' görüşünü dile getiren Kiyosaki, bu tür ayartmalara teslim olunmaması gerektiğini belirti.

Peki, haberin detayları neler? İşte Robert Kiyosaki'den flaş açıklama...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön