04 / 05 / 2024

Ekonomi dünyasının ünlü ismi ikaz ışıklarını yaktı! Dünya tarihinin en büyük balonu!

Ekonomi dünyasının ünlü ismi ikaz ışıklarını yaktı! Dünya tarihinin en büyük balonu!

ABD`li girişimci, iş insanı ve yazar Robert Kiyosaki, yatırımcıları kağıda yatırım yapmayı bırakmaya ve fiziki altın almayı düşünmeye çağırdı.



'PARANIZA SAHİP ÇIKIN'

İş dünyasının ünlü yüzü, kendi stratejisini "paranıza dikkat edin" tavsiyesiyle paylaştı.

'KAĞIT VARLIKLARDAN ÇIKIYORUM'

“Pek çoğunuz hisse senetleri, bonolar, BYT veya menkul kıymet yatırım fonlarına yatırım yapmadığımı biliyorsunuz. Lütfen bundan sonra söyleyeceklerimi dinlemeyin: Kağıt varlıklardan çıkıyorum" şeklinde konuşan Kiyosaki, dünya ekonomisi için "bir piyasa değildir" dedi.

Robert Kiyosaki sıfırdan en tepeye çıkmanın sırrını verdi!`EN İYİ ÇÖZÜM DEĞERLİ METALLER'

Bunun yerine Kiyosaki, ekonomik belirsizliğe karşı tamamen bağışık olmasa da değerinin daha istikrarlı olduğunu savunarak değerli metali piyasa kargaşasına ve enflasyona karşı bir koruma olarak görmeyi önerdi.

Kiyosaki geçen yıl bir röportajda "Altını sevdiğim için almıyorum, Fed'e güvenmediğim için altın alıyorum" demişti. Kiyosaki, altın ve gümüşe yatırım yapmanın yolu olarak, metalleri doğrudan gerçek altın veya gümüş para olarak satın almayı tercih ettiğini belirtmişti.

Çay, şeker, un derken Türkiye'de herkesin kullandığı bir ürüne büyük zam geldi! Evinizi doldurun
Aile Bakanlığı'ndan ev hanımları için mükemmel karar! Kocalar da tıklasın kadınlar da
1 dolarınız bile varsa hemen bakın! Dolar bugün kaç TL? 5 Aralık Pazartesi dolar kuru...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön