26 / 04 / 2024

Euro/Dolarda bu seviyeler gelebilir! Dövizciye gitmeden hemen bu habere bakın!

Euro/Dolarda bu seviyeler gelebilir! Dövizciye gitmeden hemen bu habere bakın!

Euro/Dolarda bu seviyeler gelebilir, hemen bakın! Ünlü analist az önce açıkladı! İşte ayrıntılar...



Bu ay küresel piyasalar daha yavaş adımlar atacak Fed’i fiyatlıyor. İlk açıklama doğrudan Powell'dan geldi. FOMC toplantısında Powell, faiz artırım sürecinin bitmediğini ancak faiz artırımlarının enflasyon üzerindeki gecikmeli etkisini takip ederek süreci düşük faiz oranlarında sürdüreceğini söyledi. Diğer Fed yetkilileri daha sonra benzer açıklamalar yaptı. En önemlisi, istihdam güçlüydü ve enflasyon beklentilerin altındaydı. Ancak piyasa tepkisi çok yüksekti. Dün, keskin bir yükselişin ardından kar satışı gördü.

1 euronuz bile varsa şimdi bakın! Euro'da deprem başladı mı? 1 euro bugün ne kadar? 6 Kasım 2022 euro kuru

Investingcom'dan Şenay Şerefoğlu'nun  analizine göre piyasa, düşük faiz oranlarının büyük ölçüde farkında. Bugün Çin etkisi var. Çin Halk Bankası, enflasyonun iç taleple birlikte yükselebileceğinden endişe ederek tahvil piyasasındaki oynaklığı yakından izliyor. Aşırı hareketin ardından bugün ve yarın düzeltme devam ederse piyasada daha normal bir seyir görebilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön