26 / 04 / 2024

Katie Price hayalet ev

Katie Price hayalet ev

Uzun zamandır maddi ve kariyer anlamda zorluk çeken model Katie Price'ın başı yine derde girdi. Evinde bir hayalet olduğunu düşünen Price, çareye medyumda buldu. 

Konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Hayalet evler için vergi gelirse, fiyatlar düşer! 

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan yükselişler sık sık gündem oluyor. Emlakçı Mustafa Başaran, birden çok konutu olan ve evini kiraya vermeyen boş tutan ev sahiplerinden yüksek vergi alınması gerektiğini belirtti ve bu durumda fiyatların düşeceğini söyledi. İşte ayrıntılar..

Satılık ve kiralık konutlarda fiyat düşürmek için çarpıcı öneri: Yüksek vergi alınmalı! 

Hayalet evler sorunu büyümeye devam ediyor. Dövizdeki hareketlilik, inşaat maliyetlerindeki artışın yanı sıra, kiraya verilmeyip boş tutulan konutlar da sektörde fiyat artışlarını getiriyor. Peki konut fiyatları nasıl düşer? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 6,4 milyon konutun 153 bini hayalet ev! Boş ev sorunu nasıl çözülebilir? 

Konut sorunu gün geçtikçe derinleşirken, hayalet evler de sık sık gündem oluyor. Hayalet evler, kkonutta arz talep dengesizliği ve kira sorununun nedenlerinden biri. Peki boş ev sorunu nasıl çözülebilir? 

Konut piyasasındaki ''hayalet ev'' sorunu kiracıları çileden çıkarttı!

Kira artışlarını dizginlemek için getirilen yüzde 25 artış sınırı uygulaması 1 yıl daha uzatılırken, konut piyasasında son zamanlarda sıkça görülen ''Hayalet ev'' sorunu kiracıları çileden çıkarttı. 

Ev sahipleri bu sefer "hayalet ev" diyerek boş bırakıyor! İşte detaylar

500 bin evin boş tutulması İstanbul'da kira fiyatlarının aşırı artmasına neden olan unsurlardan biri. Yatırımcıların, yabancıların veya gurbetçilerin aldığı evler boş tutulduğu için talep sorununu beraberinde getiriyor. Hayalet ev olarak adlandırılan bu evler, kira fiyatlarının artmasına neden oluyo

Fahiş kiralara sektörden son dakika çözüm önerisi: Boş evlerden yüksek vergi alınsın! 

Bazı vatandaşların, konuta yatırım yaparak kiraya vermemesi hayalet evleri çoğalttı. Sektör temsilcileri bu evlerden yüksek vergi alınmasını önerdi. 

Kiradaki yüksek artışın nedeni bulundu: Hayalet evler!

Kiraya yüzde 25 zam sınırının getirilmesinden hoşlanmayan, tahliyeden korkan ve piyasanın yükselmesini bekleyen mülk sahipleri evlerini boş tutmaya başladı. Çin ve bazı Arap ülke vatandaşları da kar satışı için evlerini kiralamıyor. Boş tutulan bu 'hayalet evler' ise yeni zamları tetikliyor.

İstanbul’da tam 400 bin ‘hayalet konut’ var! Ev sahipleri evleri boş tutup kira zamlarını bekliyor!

Kiraya yüzde 25 zam sınırından memnun olmayan ve piyasanın yükselmesini bekleyen konut sahipleri konutlarını boş tutmaya başladı. Çin ve bazı Arap ülke vatandaşlarının da hem tatil bir hem kâr satışı için evlerini kiralamadığı, boş tutulan 'hayalet evlerin' yeni zammı tetiklediği belirtildi.

Hayalet AVM'lerin sayısı katlandı! AVM'ler bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor! 

Türkiye’de sayısı 450’yi geçen AVM’lerin kimisi için aylarca sıra beklenirken, kimisi bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor. 452 AVM’nin doluluk oranı pandemi de yüzde 92-93’lerden 85’e kadar düştü...

ABD'den İsrail'in Batı Şeria'daki konut inşaatına kınama!

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, İsrail'in Batı Şeria'da 3 binden fazla konut inşa etmesine karşı çıktıklarını dile getirdi. 

Manhattan'daki dev plazalar hayalete döndü!

Kovid-19 salgını ile iş hayatının evlere taşınması dev plazaların bomboş kalmasına neden oldu. Özellikle ABD'de gökdelenler adeta hayalet oldu.

Metropoller 'hayalet şehir' mi olacak?

Kovid-19 pandemisi sebebiyle birçok çalışan 'Evden çalışma'ya geçti. Salgın ile evlerimiz evlerimiz olmaktan çıkıyor mu? Büyük şehirlerden göçler başlayacak mı? Ofisler ne olacak, kiralar nasıl değişti? İşte pandeminin etkilediği ofis pazarı...

Maraş’taki taşınmazlar için envanter çıkarılıyor!

46 yıl sonra açılan ‘hayalet şehir’ Maraş’ta bulunan taşınmazların kimlere ait olduğunu ortaya çıkarmak için envanter çalışmasına başladı. Mini İHA’lar havadan çektikleri fotoğraflarla çalışmaları destekledi.

Katie Price hayalet ev Haberi

Katie Price hayalet ev

Model ve TV sanatçısı Katie Price'ın başı bir türlü dertten kurtulmuyor. Tahliye ettiği evinin pisliği ve bakımsızlığı basına bela olan Price, uzun süredir evinde bir hayalet olduğunu, o mülkün lanetlendiğini yakın çevresine açıkladı.

O EVDEN TAŞINDI 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; sonunda da o evini boşaltan Price, yeni evinde de aynı sorunun olup olmadığını öğrenmek için çareyi medyumda bulundu. 

HAYALET OLDUĞUNU SÖYLÜYORDU 

41 yaşındaki İngiliz yıldız Price, kısa süre önce Sussex bölgesindeki 2 milyon sterlin değerine sahip evinin lanetlendiğini, içinde hayalet olduğunu iddia etti.

KİRALIK EVE ÇIKTI 

Hatta bu nedenle bu evi tahliye ederek Surrey de eski eşine yakın başka bir eve taşınmıştı. Price yeni taşındığı bu kiralık ev için ayda 4 bin 250 sterlin kira ödemesi yapıyor.

MEDYUMA BAŞVURDU 

Price, bu yeni kiralık eve...