29 / 03 / 2024

Katılımevim İntibak Planı onaylandı mı

Katılımevim İntibak Planı onaylandı mı

BDDK’ya ilk başvuruyu yapan şirketler arasında yer alan Katılımevim’in intibak planı BDDK tarafından onaylandı...

Katılımevim 2023 yılının dokuz ayında net dönem karını yüzde 958 artırdı!

Türkiye'nin önde gelen faizsiz finans kuruluşları arasında bulunan BDDK lisanslı Katılımevim, 2023 yılının 3. çeyreğine dair finansal sonuçlarını açıkladı. Şirket, söz konusu dönemde net karını yüzde 958 artırdı.

Şirketler akın akın borsaya geliyor! Faizsiz finans kuruluşu Katılımevim de borsa yolunda!

Borsa İstanbul’da halka arz rüzgarı devam ediyor. Başvrusu SPK tarafından onaylanan Katılımevim halka açılıyor. Halka arzın 6-7 Haziran tarihlerinde, borsada satış yöntemi ile tamamının bireysel yatırımcılara yönelik gerçekleştirileceği belirtildi.

Katılımevim halka arz olacak! Katılımevim (KTLEV) halka arz tarihi ne zaman? İşte Katılımevim halka arz detayları!

Katılımevim Tasarruf Finansman A.Ş. halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Katılımevim (KTLEV) halka arz tarihi ne zaman? İşte Katılımevim halka arz detayları...

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi 150 milyon sermaye bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Katılımevim’in intibak planı BDDK tarafından onaylandı!

BDDK’ya ilk başvuruyu yapan şirketler arasında yer alan Katılımevim’in intibak planı BDDK tarafından onaylandı...

Kat irtifakı yönetim planı örneği 2021!

Kat irtifakı yönetim planı nedir? Kat irtifakı yönetim planı olur mu? Kat irtifakı yönetim planı neden kurulur? Kat irtifakı yönetim planı örneği 2021 nasıl hazırlanır? İşte tüm merak edilen soruların cevapları...

Tasarruf Finansman Yasası için ilk başvuru Katılımevim'den!

Katılımevim, faizsiz konut ve taşıt edindirme sistemi olarak bilinen tasarruf finansman sistemine ilişkin kanunun yürürlüğe girmesinin ardından ilk başvurusunu gerçekleştirdi. 

Katılımevim'den 2021'de 21 yeni şube!

Sektöre 2018 yılında adım atarak 6 bine yakın aileyi ev ve araba sahibi yapan Katılımevim, iki yılda 42 şubeye ulaştı. Bu yıl da büyümesini sürdürecek olan şirket, yıl içinde 21 yeni şube daha açacak.

Faizsiz konut alımında katılım dönemi!

Mevcut bütçeleri olan vatandaşlar için faizsiz finansman sistemi ile ev sahibi olabilmek çok daha kolay. Bu alanda hizmet veren Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan,  “Yapmış olduğumuz iş ile birlikte amaç vatandaşlarımızın kendince yaptığı yatırımların değerlendirilmesi" diye konuştu...

Katılımevim'den ev sahibi yapan model!

Katılımevim'in sunduğu daha güvenli ve faizsiz ev alma yöntemiyle kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor.

Katılımevim katılımcılarını ev ve araba sahibi yaptı!

Konut ve otomobil alımlarında faizsiz finansman desteği sağlayan tüketicilere farklı bir çözüm modeli sunan Katılımevim, 2018’in son kura çekilişini İstanbul’da yaptı.

Katılımevim İntibak Planı onaylandı mı Haberi

Katılımevim İntibak Planı onaylandı mı

Sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Katılımevim, kanun tarafından belirlenen yükümlülükleri tamamladı ve BDDK’ya (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) intibak başvurusu yapan ilk şirket oldu. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na başvuru yapan 35 şirketin detaylı şekilde incelenmesiden sonra süreci tamamlayan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından intibak planı onaylanan şirketler resmen açıklandı. Katılımevim’in de İntibak Planı BDDK tarafından onaylandı

Katılımevim'de öncelik müşteri memnuniyeti 

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan, “Katılımevim olarak sektörde BDDK’ya intibak başvurusunu gerçekleştiren ilk firma olmuştuk. Kurulduğumuz günden bugüne attığımız her adımda yasal yükümlülüklerimizin bilinciyle hareket ettik. Dolayısıyla şeffaf ve hesap verebilirlik daima en önemli ilkelerimiz olmuştur. BDDK tarafından yapılan açıklama ile markamızın lisans sürecinin başladığını duyurmaktan mutluyuz. İntibak planı onaylanan bir marka olarak müşterilerimize...