27 / 04 / 2024

Şirketler akın akın borsaya geliyor! Faizsiz finans kuruluşu Katılımevim de borsa yolunda!

Şirketler akın akın borsaya geliyor! Faizsiz finans kuruluşu Katılımevim de borsa yolunda!

Borsa İstanbul’da halka arz rüzgarı devam ediyor. Başvrusu SPK tarafından onaylanan Katılımevim halka açılıyor. Halka arzın 6-7 Haziran tarihlerinde, borsada satış yöntemi ile tamamının bireysel yatırımcılara yönelik gerçekleştirileceği belirtildi.



Faizsiz finans kuruluşlarından Katılımevim, halka arz için gün sayıyor. Şirketin halka arz başvurusunun Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandığı belirtilirken, halka arz işleminin 6-7 Haziran tarihlerinde, İnfo Yatırım aracılığıyla ‘borsada satış’ yöntemi ile yüzde 100’ü bireysele eşit dağıtım olarak gerçekleştirileceği bildirildi.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, pay başına 13,43 TL sabit fiyatla gerçekleşecek halka arza  KTLEV.HE koduyla kolayca katılım sağlanabileceği ve şirketin hisse senetlerinin katılım endeksine uygun olduğunun altı çizildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön