19 / 04 / 2024

Katılımevim katılımcılarını ev ve araba sahibi yaptı!

Katılımevim katılımcılarını ev ve araba sahibi yaptı!

Konut ve otomobil alımlarında faizsiz finansman desteği sağlayan tüketicilere farklı bir çözüm modeli sunan Katılımevim, 2018’in son kura çekilişini İstanbul’da yaptı.



Katılımevim’in faizsiz ev ve araç sahibi olmak isteyenler için geliştirdiği inovatif ödeme sistemiyle yurt dışının yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanındaki vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. 2018’nin son kura çekilişi İstanbul Hilton Garden Inn’de yapıldı. 

Firmanın yöneticileri, çekiliş sonrası sisteme dahil olan katılımcıların bir çoğunun ev ve araba hayalini gerçeğe dönüştürdü. İnternetten de canlı olarak yayınlanan kura çekişinde birçok kişi ev ve araba sahibi oldu.

Türkiye’den de birçok katılımcıyı ev ve araba sahibi yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan; “ Noter huzurunda gerçekleşen kura çekilişine katılımcılarımız yoğun ilgi gösterdi. Kurada Manisa’da vatani görevini ifa eden Mehmetçiğimize araba çıkması bizi çok duygulandırdı. Yine Çin’den Türkiye’ye uçakla seyahat eden katılımcımıza ev çıktı. Bu katılımcımız kendisine ev çıktığını yurt dışı seyahatinde öğrendi. Ayrıca 19 yaşındaki en genç katılımcımızda kurayla araba sahibi oldu. Onların hayallerinin gerçekleşmesi bizleri de ziyadesiyle memnun etti. Konut kredisi kullanmadan ev almak veya taşıt kredisi kullanmadan araç almak isteyenlere özel faizsiz ve katılıma dayalı bir finansman modelini tanıtmak için önümüzdeki dönemde şube sayımızı artıracağız. Bu ay içinde Gaziantep, ardında da Bursa ve Konya şubelerimizi açarak Türkiye’nin her ilinde var olma gayreti içindeyiz. Bizlere güvenen katılımcılarımıza teşekkür ederken, tasarruflarını değerlendirmek isteyen vatandaşlarımıza da faiz, vade farkı, ek kira yardımı gibi maliyetlere katlanmadan Katılımevi’nin sunduğu modellerle tanıştırmak üzere şubelerimize bekliyoruz” açıklamasında bulundu.


Geri Dön