25 / 04 / 2024

Gram altın ve dolar bir anda fırlayacak! Ünlü ekonomistten yatırımcıların elini ayağını dolaştıracak tahmin

Gram altın ve dolar bir anda fırlayacak! Ünlü ekonomistten yatırımcıların elini ayağını dolaştıracak tahmin

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ''Gram altın 2000 lira, dolar 40 lira olacak'' dedi ve tarihi verdi. Dolar ve altın yatırımcılarını acele edin diyerek uyarı yaptı...



Her açıklamasında dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer altın ve dolar almak isteyenleri ve yatırımcılara uyarıda bulundu. Gram altın için 2000 lira, doların 40 lira olacağını söyleyen Selçuk Geçer tarihi duyurdu.

Selçuk Geçer gram altın ve dolar kurunda en uç seviyeleri açıklayarak yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer: "İstanbul Enflasyonu 24 yılın en zirvesine yükselmiş halde. Enflasyon yüzde 99,11 oranına geldi. Temmuz ayı ile gelen enflasyonda bu durumda. 2 gün sonra açıklanacak olan enflasyon yüzde 90'ların üzerine çıkacak. Bunun dolara euroya altına etkisi nasıl olur? Bu işin toparlanması olur mu? Bunları sizler için anlatacağım." diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön