26 / 04 / 2024

Katılımevim’in intibak planı BDDK tarafından onaylandı!

Katılımevim’in intibak planı BDDK tarafından onaylandı!

BDDK’ya ilk başvuruyu yapan şirketler arasında yer alan Katılımevim’in intibak planı BDDK tarafından onaylandı...



Sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Katılımevim, kanun tarafından belirlenen yükümlülükleri tamamladı ve BDDK’ya (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) intibak başvurusu yapan ilk şirket oldu. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na başvuru yapan 35 şirketin detaylı şekilde incelenmesiden sonra süreci tamamlayan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından intibak planı onaylanan şirketler resmen açıklandı. Katılımevim’in de İntibak Planı BDDK tarafından onaylandı

Katılımevim’in intibak planı BDDK tarafından onaylandı!

Katılımevim'de öncelik müşteri memnuniyeti 

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan, “Katılımevim olarak sektörde BDDK’ya intibak başvurusunu gerçekleştiren ilk firma olmuştuk. Kurulduğumuz günden bugüne attığımız her adımda yasal yükümlülüklerimizin bilinciyle hareket ettik. Dolayısıyla şeffaf ve hesap verebilirlik daima en önemli ilkelerimiz olmuştur. BDDK tarafından yapılan açıklama ile markamızın lisans sürecinin başladığını duyurmaktan mutluyuz. İntibak planı onaylanan bir marka olarak müşterilerimize sağladığımız güvencenin artık daha güçlü olması bizi gururlandırdı. Yasal dönüşümümüzün gerçekleşeceği bu sürecin her aşamasında mutlak müşteri memnuniyetini sağlamak önceliğimiz olacak ve mevcut çalışmalarımızı da en iyi şekilde iyileştirmeye devam ederek, daha güçlü şekilde büyümemize devam edeceğiz” dedi.

Katılımevim’in intibak planı BDDK tarafından onaylandı!

Yaşanan süreçte BDDK’ya toplamda 35 şirket başvuru yaptı. İntibak planı onaylanan şirketler arasında Katılımevim de yer aldı. Böylelikle Katılımevim sektörün güvenilir markaları arasında yer aldığını bir defa daha gösterdi. 

Ülkenin dört bir tarafından müşterileriyle bir araya gelen Katılımevim, 55 şubesiyle bine yakın kişiye istihdam sağlıyor. 

 

Faizsiz konut şirketleriyle ilgili son dakika kararı!


Geri Dön