24 / 04 / 2024

katırcıoğlu

katırcıoğlu

Ümraniye'deki CarrefourSA, AvivaSA, Türk Ekonomi Bankası, Bank Asya, gibi birçok fınans şirketinin merkez binalarının ve arsalarının sahibi Katırcıoğlu ailesine ait olan Akasya Park Ümraniye'nin rezidans bloklarını Ant Yapı yapıyor...

Tarih verdi! Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG açıklaması: Hep beraber bineceğiz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Karaman'da katıldığı açılış töreninde yerli ve milli otomobil TOGG ile ilgili de açıklamada bulundu. TOGG için geri sayım başladı.

Lütfü Türkkan’ın fabrikasına mühür!

Radiye Sezer Katırcıoğlu, Lütfü Türkkan’ın arazisindeki fabrikayla ilgili, “İYİ Partili Türkkan’ın fabrikası orman arazisinde değil mi? Savcıyı göreve davet ediyorum” dedi. Bu sözlerden 48 saat sonra fabrika mühürlendi.

Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan Lütfü Türkkan'a arazi sorusu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a, sahibi olduğu yağ fabrikası ve çiftliğinin devlet arazisi üzerinde olup olmadığı sorusunu sordu...

Mehmet Çakılcıoğlu: Kanal İstanbul'un yapılacağına inanmıyoruz!

İBB’nin düzenlediği “Kanal İstanbul Çalıştayı”, İstanbul Kongre Merkezinde yapıldı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mehmet Çakılcıoğlu'nun yer aldığı çalıştay’a 2685 kişi katıldı...

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Giresun'da Müftüoğlu Feyzullah Efendi Camisi'nin temeli atıldı! 

Giresun 'da inşa edilecek olan Müftüoğlu Camisi'nin temeli atıldı. Temel atma törenine İl Müftüsü Muhittin Oral ve Giresun halkı katıldı. Cami, eski cami binasının yıkılmasıyla inşa edilecek.

Emlak Konut Saraçoğlu ihalesine kimse katılmadı!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nında da yer alan Ankara Çankaya Saraçoğlu projesinin ihalesi bugün yapıldı. Ancak ihaleye katılım olmadı...

Çimento kralının oğlu Çırağan'da evlendi!

Hintli çimento kralının oğlu, Çırağan Sarayı'nda evlendi. 5 milyon dolara yapılan düğüne 300'ü aşkın davetli katıldı.

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nahhas, Riham Nahhas ve Ghalıe Nahas ortaklığında kuruldu.

Zeki Toçoğlu: Kat sınırlamasından taviz vermedik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu şehirde devam eden çalışmalar ve projelere dair önemli açıklamalar yaptı. İşte Toçoğlu'nun o açıklamaları...

Tabanlıoğlu Mimarlık Crystal Towers'ı Dubai’de tanıtacak!

Dubai’de yapımı tamamlanan Crystal Towers’ın tanıtımını, bu yıl on dördüncü kez katıldığı Cityscape Global sırasında gerçekleştirecek olan Tabanlıoğlu Mimarlık yeni projeleriyle gündemde.

Kenan İmirzalıoğlu Miami’de 1.5 milyon dolara daire aldı!

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu gayrimenkule yatırım yapmayı seviyor. 20 gün önce de Miami’de bir gökdelenin 33. katındaki daireyi 1.5 milyon dolara aldı.

Mevlüt Çavuşoğlu: 30 şehir hastanesi inşa edildi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı'na katıldı. Çavuşoğlu, devletin, yatırımlarına devam ettiğini, 30 şehir hastanesi kurduklarını söyledi.

katırcıoğlu Haberi

katırcıoğlu


Mustafa Talat Katırcıoğlu'na Türkiye'nin gizli zenginlerinden biri desek abartmış olmayız. Ne bir demeci, ne de bir fotoğrafı bulunan Mustafa Talat Katırcıoğlu ve ailesi Türkiye'nin gizli gayrimenkul zenginlerindendir. 


Öğrendiğimize göre Ümraniye'deki CarrefourSA, AvivaSA, Türk Ekonomi Bankası, Bank Asya, Albaraka Türk, vakıfbank gibi birçok fınans şirketinin merkez binalarının ve arsalarının sahibi Katırcıoğlu Ailesi'dir. Halen bu araziler üzerinde çeşitli ofis projeleri devam ediyor. 


Geçen ay sonunda yolumuz bu bölgeden geçtiğinde büyük bir inşaat dikkatimizden kaçmadı. CarrefourSA'nın bahçesi konumundaki, Küçüksu yoluna cepheli 48 bin metrekare arazide hafriyat başlamış. İnşaatın detaylarıyla ilgili olarak arsa sahibi Mustafa Talat Katırcıoğlu'nu aradık. 


Katırcıoğlu, projenin AVM, rezidans ve ofis projelerinden oluştuğunu belirtiyor. Verdiği bilgiye göre, Akasya Park Ümraniye adı verilen projenin 617 bağımsız daireden oluşan rezidans bloklarını Ant Yapı hayata geçirecek. 

Projede...