29 / 03 / 2024

Kavacık Kültür ve Sanat Merkezi nerede

Kavacık Kültür ve Sanat Merkezi nerede

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi, Kavacık Kültür ve Sanat Merkezi'ni 17 Şubat'ta hizmete açıyor.

Kavacık Kültür ve Sanat Merkezi 17 Şubat'ta açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi, Kavacık Kültür ve Sanat Merkezi'ni 17 Şubat'ta hizmete açıyor.

Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi yükseliyor.

Konya Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi açıldı!

Konya Beyşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Merkezin yapımında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin dış mimarisi ilham alındı...

Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm alanları için tahsis ihalesine çıktı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, termal, kış sporları ve deniz turizmi alanında toplam 7 bin 950 yatak için tahsis ihalesine çıktı. Başvurular 17 Mayıs'ta sona erecek. Taşınmazlar 49 yıla kadar tahsİs edilecek.

Dikili Termal Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi imar planı askıda!

İzmir Dikili Termal Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi'nin 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni Planı askıda...

Afyon Kültür ve Sanat Evi'nde sona gelindi!

Afyonkarahisar Belediyesi, yöresel ve kültürel değerlerin yaşatılacağı Afyon Kültür ve Sanat Evi'nde sona gelindi. Tarihi evin Mayıs ayı sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Manisa Yunusemre TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından inşa edilen TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, projeler hakkında bilgilendirdi.

Eyüp Belediyesi'nden Şehir, Kültür ve Estetik semineri!

Eyüp Belediyesi Genç Akademi tarafından düzenlenen Şehir ve Medeniyet Okulu’nun seminer dizilerinden olan “Şehir, Kültür ve Estetik” konuşmaları 2. haftası da gerçekleşti.

Sakarya'ya yeni kültür ve kongre merkezi inşa edilecek!

Sakaryayı kültür kenti yapacaklarını söyleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente yeni bir Kültür ve Kongre Merkezi hediye edeceklerini söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın gayrimenkulleri TBMM'de!

1.1.2003 tarihi itibarıyla Kültür Ve Turizm Bakanlığı tarafından özel şahıslardan kiralanan taşınmaz ve araçlar ile bunlara ödenen kiralar meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı.

Yozgat Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi gün sayıyor!

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesine yapılan Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi’nin açılışı için gün sayılıyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel binanın 2 hafta içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Kültür ve Mekan Toplantıları'nda dönüşen kentlere ışık tutuldu!

Özyeğin Üniversitesi’nin ev sahipliğinde üçüncüsü gerçekleştirilen ‘Kültür ve Mekan Toplantıları’ dizisinde, küresel ve yerel etkiler ile farklılaşan İstanbul ve konut çevrelerine ışık tutuldu.

Niğde'nin kültür ve turizm yatırımları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin kültür ve turizmine katkı amacıyla yapılan projelere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kavacık Kültür ve Sanat Merkezi nerede Haberi

Kavacık Kültür ve Sanat Merkezi nerede


Beykoz Belediyesi’nin kültür yatırımları kapsamında ilçeye kazandırdığı Kavacık Kültür ve Sanat Merkezi 17 Şubat'ta hizmete açılıyor. Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, sanat merkezinde 35 branşta kültür-sanat kursları ve atölye çalışmaları ilçe sakinlerini bekliyor. 

Beykozlulara yeteneklerini keşfetme imkânı sunan, ilkokuldan üniversite hazırlığa öğrencilerin derslerine takviye sağlayan kültür-sanat ve eğitim kursları için yep yeni bir merkez daha inşa edildi.

7 Merkezde 35 Branş

Kavacık Kültür-Sanat Merkezi, Beykoz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, Kavacık Hizmet Binası, Yenimahalle Hizmet Binası, Soğuksu Hizmet Binası, Tokatköy Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nin ardından 7. merkez olarak hizmete açılacak.

Merkezde düzenlenen yabancı dil kurslarını başarıyla tamamlayanlara MEB onaylı sertifika verilecek. Yeni inşa edilen binada diğer merkezlerinden farklı olarak “Robotik Kodlama” alanında atölye çalışmaları da...