29 / 03 / 2024

kavuklar inşaat Babalar ve Melekleri

kavuklar inşaat Babalar ve Melekleri

Kavuklar İnşaat, Babalar Günü nedeniyle Bayraklı Tower'da çalışan babaları, çocuklarıyla birlikte fotoğraflayıp "Babalar ve Melekleri' isimli bir sergi açtı. 'Babalar ve Melekleri' sergisi 9-15 Haziran'da gezilebilecek...

Kavuklar Grubu Bornova'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Kavuklar Grubu, İzmir Bornova İlçesi'nde arsa karşılığı anahtar teslim inşaat işi yaptıracak. İhale 20 Nisan 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Seçimler inşaat sektörünü etkilemedi!

Bayraklı Tower, Ege Suits, Point Bornova gibi projelere imza atan Kavuklar'ın Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, inşaat sektörünün bundan önceki seçim dönemlerindeki gibi durgunluk içinde olmadığını dile getirdi.

Metehan Kavuk: Seçim yaklaştı ama inşaat yavaşlamadı!

Kavuklar'ın Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, inşaat sektörünün bundan önceki seçim dönemlerindeki gibi durgunluk içinde olmadığını dile getirdi.

Kavuklar İnşaat, yurtdışına açılmayı hedefliyor!

İzmirli Kavuklar Gayrimenkul'un, uzun vadedeki hedefleri arasında uluslararası bir firma haline gelmek yer alıyor. Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, İzmir'in sembolü olacak projeleri hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Kavuklar İnşaat, İzmir Altındağ'da 1.165 konutluk yeni projeye başlıyor!

Kavuklar İnşaat Bayraklı Tower, Ege Suits, Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi gibi projelerinin ardından şimdi de İzmir Altındağ'da bin 160 dairelik konut projesine başlıyor...

Kavuklar İnşaat İzmir'de yeni projeye başlıyor!

Kavuklar İnşaat Bayraklı Tower, Ege Suits, Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi gibi projelerinin ardından şimdi de İzmir Altındağ'da bin 160 dairelik konut projesine başlıyor.

Kavuklar inşaat sektöründe liderliğe ilerliyor!

43 yıllık tecrübeye sahip olan Kavuklar, bu yıl sonunu geçen yıl gerçekleştirdiği 615 milyon lira cironun üstünde kapatacak. Firma, inşaat sektöründe liderliğe adım adım ilerliyor...

Kavuklar Grubu 2010'da inşaat yatırımları yapacak

Kavuklar Grubu 2010 yılında inşaat sektöründe 3 büyük projeyi başlatacak

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

kavuklar inşaat Babalar ve Melekleri Haberi

kavuklar inşaat Babalar ve Melekleri

Kavuklar İnşaat, Babalar Günü nedeniyle Bayraklı Tower'da çalışan babaları, çocuklarıyla birlikte fotoğraflayıp "Babalar ve Melekleri' isimli bir sergi açtı. 


9-15 Haziran'da gezilebilecek sergiyle ilgili bilgi veren Bayraklı Tower yetkilileri, "Hedefimiz bu sergiyi hem babalar hem de çocuklan için unutulmaz bir anıya dönüştürmek. Sergide yer alan resimler babalara hediye edilirken, çekiliş ile beş babaya "Babam Var" konulu atölye çalışması hediye edeceğiz" dedi.. Toplam 26 eserin bulunduğu sergide yer alan fotoğrafların hepsi de babaların evlerinden getirdiği fotoğraflardan oluşuyor.


Habertürk Egeli...