29 / 03 / 2024

kaya milenyum iş merkezinde satılık ofisler

kaya milenyum iş merkezinde satılık ofisler

Büyükçekmece Belediyesi, Kaya Milenyum İşmerkezi'nde bulunan 10 adet ofisi açık teklif usulü satışa çıkardı.

Ect Havacılık Limited Şirketi Kuruldu!

Ect Havacılık Limited Şirketi Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kaya ve I.A.M. Mohamed Mahran ortaklığı ile kuruldu.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

Ünlü ekonomist Tuna Kaya kritik tarihi açıkladı! İşte doları düşürecek tek seçenek

Ünlü ekonomist Tuna Kaya, doların 16 seviyelerinde çok tehlikeli olacağını vurgulayarak, düşürecek tek seçeneği açıkladı. İşte detaylar...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yıl içinde tamamlanacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı bu yıl içerisinde tamamlayacak.

Yozgat Sarıkaya Belediyesi'nden 13.9 milyon TL'ye satılık 21 iş yeri!

Yozgat Sarıkaya Belediyesi, Yozgat ili, Sarıkaya ilçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 21 iş yerini 13 milyon 910 bin TL'ye satıyor...

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

Kayaşehir Fenertepe Metro Hattı için düğmeye basıldı!

742 milyon 500 bin TL'ye mal olacak olan Kayaşehir Fenertepe Metro Hattı için düğmeye basıldı.

Uncuoğlu inşaatta 35 yıllı geri bıraktı!

İnşaat sektöründe 35 yılı geride bırakan Uncuoğlu, bu alanda birçok proje hayata geçirdi. Firma bunun yanı sıra dünyaca ünlü Çankırı kaya tuzunu işleyerek, “Yaran Tuz” markasıyla piyasaya sunuyor...

Kayaşehir Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Açılış için geri sayımın başladığı Kayaşehir Millet Bahçesi'ni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum gezdi. Kurum, Başkan Kartoğlu ve TOKİ Başkanı Turan, yapımı tamamlanan bisiklet yolunda bisiklet sürdü...

Tarihi Bolu Solaklar Kaya Evleri yenileniyor!

Bolu'nun Seben ilçesinde, Frigler tarafından MÖ 1200'lü yıllarda inşa edilen Solaklar Kaya Evleri turizme kazandırılıyor. 4 katlı kaya evleri için restorasyon çalışmaları başladı.

Nidakule Kayaşehir Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası!

İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir'de yükselen Nidakule Kayaşehir, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor..

TOKİ Kayaşehir 140 konut kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ), İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirdiği 140 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

kaya milenyum iş merkezinde satılık ofisler Haberi

kaya milenyum iş merkezinde satılık ofisler

Alanı 437 ile 120 bin metrekare arasında değişen ofislerin fiyatı 100 bin 127 YTL' den başlıyor ve 665 bin 500 YTL 'ye kadar yükseliyor. Ofislerin Geçici teminatı 3 bin 723 YTL ile 19 bin 665 YTL arasında.

İhale 4 Mart 2008 Salı saat 10.00 ile 10.45 arasında Belediye Encümen Odasında yapılacak.