19 / 04 / 2024

Kaya Otelleri yatırım

Kaya Otelleri yatırım

Kaya Otelleri, 2020’de Türkiye’nin ve dünyanın önemli kentlerinde otel yatırımlarına devam edecek. Ayrıca dijitalleşme en önemli gündem maddeleri olacak.

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmeli!

TMMOB Eskişehir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yahya Kaya, Türkiye’de yaşanan barınma ve konut sahibi olma sorununa ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Kaya paylaşımında konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Kvc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kvc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Kıvanç Kaya tarafından kuruldu.

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Turan Kaya kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Turan Kaya hangi bölümden mezun oldu? Görev aldığı şirketlerde hangi alanlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? ? Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Turan Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 4 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Kaya, Uğur Uryan ve Murat Ararat Dirasuyan ortaklığında kuruldu.

Mis Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mis Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çatalca'da Hatice Kaya tarafından kuruldu.

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Dr Sb Yapı Proje Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dr Sb Yapı Proje Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Sarıkaya tarafından kuruldu.

Arnhem Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Arnhem Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fethi Kaya tarafından kuruldu.

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye’de  17 milyon 131  bin 900 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik,  Ali Atıf Bir, Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Kaya Otelleri yatırım Haberi

Kaya Otelleri yatırım


Kaya Turizm Grubu 2019’da gelirlerini yüzde 35 artırdı. Bu performansı “Kaya Palazzo Resort & Casino Girne”nin ilk yılı olması ve hizmet veren diğer 11 tesislerinin de doluluk ve averaj fiyatlarının artması sayesinde gerçekleştirdiler. Forbes'te yer alan habere göre, üstelik çalışan sayıları da yüzde 15 artarak 4 bin 500’e çıktı. Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doruk Kaya 2020’yi daha büyük beklentilerle karşıladıklarını söylüyor ve grup olarak belirledikleri hedeflerin üzerine çıkacaklarını öngörüyor. Kış sporları, deniz, golf, kongre, termal gibi turizmin neredeyse her alanında faaliyet gösteren Kaya Holding’in toplam 13 oteli var. 2020’de bu sayıyı artırmayı planlıyorlar. Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doruk Kaya, bu noktada stratejilerinin satın alma ve işletme modeli olacağını söylüyor. “Kaya ve Palazzo Luxury Collection...