23 / 04 / 2024

kaya sity evleri

kaya sity evleri

236 konuttan meydana gelen Kayacity projesinde ev fiyatları 198 bin liradan başlıyor, 361 bin liraya kadar yükseliyor. 1+1'ler tükendi

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Ahmet Kaya: Uzungöl de imar düzenlemesine alınsın!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu toplantısında Trabzon’da bulunan yayla evleri ve Uzungöl hakkında çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi.

Kars Karakurt Vadisi'nin kaya evleri turizme kazandırılacak! 

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Karakurt Vadisi'nde bulunan kaya evleri ile peri bacalarını andıran doğal güzelliklerin turizme kazandırılması planlanıyor.

Tarihi Bolu Solaklar Kaya Evleri yenileniyor!

Bolu'nun Seben ilçesinde, Frigler tarafından MÖ 1200'lü yıllarda inşa edilen Solaklar Kaya Evleri turizme kazandırılıyor. 4 katlı kaya evleri için restorasyon çalışmaları başladı.

Kayaşehir TOKİ fiyat listesi 2018!

Kura çekilişi 25 Nisan 2018 tarihinde Noter huzurunda yapılacak olan TOKİ Kayaşehir Evleri'nde başvurular 2 Nisan tarihinde başlıyor..

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir ödeme planı 2018!

2018 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Nidapark Kayaşehir Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor..

Nidapark Kayaşehir Evleri fiyatları!

Nidapark Kayaşehir Evleri fiyatları 551 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

TOKİ Kayaşehir 5 Ekim 1+1 ve 3+1 kura sonuçları!

TOKİ Kayaşehir projesinde konutların fiyatları minimum 144 bin 755 TL'den başlıyor. 120 ay ve 144 ay vade imkanı sunulan TOKİ Kayaşehir Evleri'nde 1+1 ve 3+1 dairelerin sahipleri bugün kura ile belirleniyor...

TOKİ Kayaşehir 2017 konut başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ Kayaşehir Konutları için başvuru dönemi yarın sona eriyor. Kayaşehir TOKİ Evleri için başvurular 5 Eylül'de başlamıştı...

TOKİ Kayaşehir Evleri 2017 kura çekilişi!

Kayaşehir TOKİ 2017 projesi için son başvuru tarihi 20 Eylül olarak belirlendi. TOKİ Kayaşehir Evleri 2017 kura çekilişine son 1 hafta kaldı...

Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde teslime hazır son 150 daire!

İstanbul’un yükselen değeri Başakşehir Kayaşehir'de yapılan gayrimenkul projelerine ilgi artıyor. Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde yaşamak isteyenler için satışta olan teslime hazır son 150 daire alıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Kayaşehir TOKİ Evleri son başvuru tarihi 1.892 konut!

Kayaşehir TOKİ Evleri son başvuru tarihi 20 Eylül olarak belirlendi. Projede yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kayaşehir konut başvuruları 2017!

TOKİ Kayaşehir konut başvuruları 2017 detaylı bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz. TOKİ Kayaşehir Evleri'ne 603,15 TL'den başlayan taksitlerle sahip olmak mümkün...

kaya sity evleri Haberi

kaya sity evleri

İstanbul Kayaşehir'de Celaloğlu markasıyla yoluna devam eden Yeni Örnek İnşaat tarafından inşa edilen Kayacity projesi Mimar Hüda Cengiz tarafından tasarlandı. 30 Ağustos 2014 tarihinde konut teslimleri yapılacak olan Kayacity projesinde 1+1 dairelerin tamamı satıldı. 


Kayacity'de satışı devam eden dairelerin fiyatları 198 bin liradan başlıyor, 361 bin liraya kadar yükseliyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. Vadeli alımlarda ise yüzde 20 oranında peşinat ödeniyor. 30 ay sıfır faizle vade uygulanıyor.


Tem otoyoluna 1,30 kilometre, Atatürk Havaalanı'na 15 kilometre uzaklıkta yükselen Kayacity projesinde daireler ankastre ocak, fırın, davlumbaz ve mikrodalga fırın ile teslim ediliyor. Kayacity projesinde buhar odası, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness salonu, yoga-pilates stüdyo bulunuyor. 


Kayacity projesinde 1+1'ler brüt 85 metrekare, net 64 metrekare;...