20 / 04 / 2024

kayabaşı toki ev taksitleri

kayabaşı toki ev taksitleri

KİPTAŞ'ın 6 Aralık Perşembe günü satışa çıkaracağı Küçükçekmece Kayabaşı projesinde aylık taksitler 325 YTL'den başlayacak.

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

TOKİ Kayabaşı projesiyle megakente 163 yeni konut geliyor! 

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesiyle 163 yeni konut inşa edilecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 21 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ para iadesi nasıl alınır? Para iadesi neden uzun sürer? TOKİ ev çıkmazsa para iade ne zaman?

TOKİ para iadesi şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İade bekleyen vatandaşlar, bu konuda sordukları sorulara yanıt arıyorlar. İşte detaylar!

TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında yapılan kura çekimi gündemde yer alırken, TOKİ’ye dair sorular da sorulmaya devam ediyor. İşte bu konu nezdinde “TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?” sorusunun yanıtı!

TOKİ ev çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ ev çekilişi ne zaman, TOKİ kura çekilişi ne zaman olacak, TOKİ ne zaman çekiliyor? sorularına dair detaylar konut alıcıları tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ sosyal konut başvurularının kura çekim sonuçları merakla bekleniyor. Bu bağlamda vatandaşlar, TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek? şeklinde sorduğu sorularına yanıt arıyor.

TOKİ ev başvurusu ne zaman bitiyor? TOKİ para yatırma süresi geçti mi? TOKİ için ne kadar peşinat alıyor 2022?

TOKİ başvuru ücreti yatırma süresinin geçip geçmediğine dair sorular sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

Kırşehir Kayabaşı TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı projesinde yer alan 338 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kırşehir Kayabaşı TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı projesinde yer alan 338 adet konut için başvurular başladı.

Kırşehir Kayabaşı TOKİ'de başvuru dönemi bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Ev ve Şehir Seminerleri'nin 25.'si gerçekleştirildi!

“Mahallem İstanbul” projesinin koordinatörü Prof. Dr. Murat Şeker, projeyle İstanbul mahalleleri düzeyinde kentsel ve kamusal alanlarla ilgili büyük bir veri tabanı meydana getirdiklerini ve bunu anlaşılır, uygulanabilir coğrafi tabanlı bir sistemle derlediklerini belirtti.  

Kırşehir Kayabaşı TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kırşehir Kayabaşı TOKİ'de yer alan 991 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Ev ve Şehir Seminerleri'nin 24’üncüsü gerçekleştirildi!

Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alidost Ertuğrul, İstanbul’un her dönem dinamik bir tamirat ve restorasyon eylemine sahne olduğunu söyleyerek entin yenilenme süreçlerini değerlendirdi. 

kayabaşı toki ev taksitleri Haberi

kayabaşı toki ev taksitleri

Projede 75 ve 115 metrekare alanlı konutlar olacak. 640 konut 75 metrekare alanlı. 75 metrekare konutlar 55 bin YTL. Yüzde 20'sini peşin vermek zorunlu. Yani en az 11 bin YTL peşinat gerekiyor. 18 ay taksit ödemeyeceklerin ise peşinatı 16 bin 500 YTL'ye çıkarması zorunlu. 75 metrekare konutların taksitleri en az 325 YTL. Farklı ödeme alternatiflerine göre aylık taksitler 633 YTL'ye kadar çıkıyor.

115 metrekare alanlı konut sayısı ise 480. Dairelerin fiyatı 110 bin YTL. Peşinat 22 bin YTL veya 33 bin YTL arasında. Aylık taksitler 650 YTL ile 1.166 YTL arasında değişecek.

Projede krediyi Garanti Bankası aylık 0.84 faiz oranı ile kredi kullandıracak. Bu faiz oranı KİPTAŞ'ın son 1.5 yılda kullandırdığı en düşük faiz oranı....