25 / 04 / 2024

Kayacity Kayaşehir satış ofisi

Kayacity Kayaşehir satış ofisi

Kayacity Rezidence projesinde 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Kayaşehir Kayacity'de 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 297 bin TL'de başlangıç gösteriyor.

Kayaşehir Kayacity Rezidans'ta 297 bin TL'ye 2+1!

Kayacity Kayaşehir projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 297 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kayacity projesinde toplam 236 adet konut yern alıyor. Proje teslimleri Ağustos olarak öngörülüyor.

Ebruli Kayaşehir satışa çıktı! Yeni proje!

Emlak Konut güvencesi ve Ebruli İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Ebruli Kayaşehir satışa çıktı. İşte Ebruli Kayaşehir projesi ile ilgili detaylar...

İsra Holding, Kayaşehir Palladium’u Ziraat GYO'dan satın aldı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, inşaat ve enerji sektörlerinde faaliyette bulunan ve çeşitli projelere imza atan İsra holding, Ziraat GYO bünyesinde bulunan Kayaşehir Palladium’u satın aldı.

Kayaşehir Palladium AVM İsra Holding'e satılıyor! 

Ziraat GYO Yönetim Kurulu tarafından Kayaşehir Palladium AVM'nin ihalesi kapsamında değerinden fazla taklif veren İsra Group İnşaat'a satılması hususu onaylandı...

TOKİ Kayaşehir satışları başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de orta katmana yönelik ürettiği 605 konutun satışı için gerekli koşulların oluştuğunu açıkladı. 

Nidapark Kayaşehir satış ofisi!

Nidapark Kayaşehir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 843 daire ve 28 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de hayata geçiriliyor.

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge satışları ne zaman başlayacak?

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge için düğmeye bastı. İhale hazırlığına başlayan TOKİ proje kapsamında 854 adet konut inşa edecek. Peki TOKİ Kayaşehir 22. Bölge satışları ne zaman başlayacak?

TOKİ Kayaşehir'deki 108 konut ve 10 iş yerini bugün satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayaşehir'de hayata geçirdiği 108 konut ve 10 iş yerini bugün açık artırmayla satışa çıkarıyor.

TOKİ Kayaşehir'de açık artırma ile konut satıyor!

Açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak olan TOKİ Kayaşehir'de toplam 108 tripleks konut ile 10 iş yeri satılıyor.

TOKİ, Kayaşehir'de 108 konut ve 10 iş yerini satışa çıkarıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul Kayaşehir'deki mahalle konseptli projesi içerisinde yer alan 108 konut ile 10 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa sunacak.

Kayaşehir TOKİ 2017 kuralı konut satışı başvuruları yarın başlıyor!

1+1'den 3+1'e kadar konut seçenekleri sunulan TOKİ Kayaşehir 18. Bölge kuralı konut projesinde dairelerin başvurusu için 5 bin TL ödeniyor. Kayaşehir TOKİ 2017 kuralı konut satışı başvuruları yarın başlıyor...

Kayaşehir TOKİ Konutları satış fiyatları 2017!

Kayaşehir TOKİ Konutları satış fiyatları 144 bin 755 TL'den başlıyor. Kayaşehir TOKİ Konutları'nda daireler 18 ay sonra teslim ediliyor...

TOKİ Kayaşehir 2017 projesi 4 Ekim'de satışta!

TOKİ, Kayaşehir'de orta gelir grubuna yönelik olarak ürettiği 1.892 konutu 4 Ekim'de satışa çıkarıyor. Kura yöntemiyle sahiplerini bulacak olan konutlar 144 bin TL'den başlıyor. Konutlarda en uygun taksit ise 603 TL'den başlayacak.

TOKİ Kayaşehir kuralı satış fiyatları 2017!

TOKİ Kayaşehir kuralı satış fiyatları 144 bin 755 TL'den başlıyor. TOKİ Kayaşehir projesinde 5 bin TL katılım ücreti ödeniyor...

Kayacity Kayaşehir satış ofisi Haberi

Kayacity Kayaşehir satış ofisi

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir Kayaşehir'de hayata geçirilen Kayacity projesi Celaloğlu İnşaat imzası taşıyor. Projenin toplam arsa alanı 15 bin 650 metrekare.



Kayacity Residance projesi 6 blok halinde yükseliyor.Kayacity Kayaşehir'de daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve villa şeklinde tasarlandı. Projede toplam 236 adet konut yer alıyor. Kayacity evlerinin büyüklükleri 114 metrekareden başlayıp 172 metrekareye kadar yükseliyor. Kayacity Kayaşehir'de 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 297 bin liradan başlıyor.



Kaya City'nin sosyal alanları arasında; açık-kapalı yüzme havuzları, kapalı otopark, yoga ve pilates stüdyosu, Türk hamamı, fitness salonu, 24 saat güvenlik, sauna yer alıyor. Proje teslimlerinin  Ağustos'ta yapılması planlanıyor.




Kayacity Residence iletişim bilgileri

Telefon:...