19 / 04 / 2024

Kayacity rezidans ne zaman teslim

Kayacity rezidans ne zaman teslim

Celaloğlu İnşaat Kayacity adres bilgilerine göre proje Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde inşa ediliyor. Toplam 236 adet dairenin yer aldığı projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Peşin ödemede yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans Evleri ASAF İş Ortaklığı'nın Başakşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçiriliyor. Peki 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da yükselen Bumerang Kartal Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Peki Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Skyland İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Seyrantepe'de Türk Telekom Arena Stadı'nın yanında yükselen Skyland İstanbul projesinde daire fiyatları 553 bin TL'den başlıyor...

Elexia Tuzla Rezidans ne zaman teslim?

Elexia Tuzla Rezidans projesinde daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Elexia Tuzla projesi 2018'in sonunda teslim edilecek...

Atiye Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kağıthane'de yükselen Atiye Rezidans projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin liradan başlıyor. Atiye Rezidans Kağıthane'de 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor...

Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Luxist Bahçeşehir Konutları 398 bin metrekare inşaat alanında sahip. Projede 630 tane daire ile 380 tane mağaza yer alıyor. Peki Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Kayacity Rezidans Güvercintepe fiyat!

Kayacity Rezidans Güvercintepe fiyat listesine göre 4+1 daireler 415 bin liradan satılıyor. Son dairelerin kaldığı Kayacity Rezidans projesinde teslimler hemen yapılıyor...

DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Daire tiplerimin 2+1'den 3+1,5'a kadar farklılık gösterdikleri proje konum bilgisine göre sahile 2 kilometre yakınlıkta yer alıyor. Peki DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire!

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire fiyatları 679 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede 342 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunuyor.

Güneşli Mirage Rezidans’da avantajlı ödeme seçenekleriyle!

Mirage Rezidans Sur Yapı imzası ile Güneşli’de hayata geçiyor. 300 milyon TL’lik yatırımla inşa edilecek projede 17 katlı 3 blok bulunacak. Projede ayrıca 60 mağazalık bir alışveriş caddesi de bulunuyor.

Referans Güneşli Rezidans teslim tarihi!

Referans Güneşli Rezidans projesinde konut fiyatları 320 bin liradan başlayarak değişiyor. Referans Güneşli Rezidans projesinde 48 aya kadar sıfır faizle ödeme fırsatı sunuluyor...

Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Daire Kartal Konutları 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 4 indirim uygulanıyor. Peki Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Kayacity rezidans ne zaman teslim Haberi

Kayacity rezidans ne zaman teslim

Kayacity Rezidans'ta 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. Tem ve 3. Köprü bağlantı yolunun tam merkezinde olan proje Atatürk Havalimanı'na 10 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. 


Celaloğlu İnşaat Kayacity adres bilgileri kapsamında projenin İstanbul Başakşehir Güvercintepe Mahallesi, Mert Sokak'ta yer aldığını söyleyebiliriz. 


236 adet konuttan oluşan Kayacity Residence 15 bin 650 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede dairelerin alanları 114 ile 172 metrekare arasında değişiyor. 


Başakşehir Kayacity'de açık yüzme havuzu, toplantı ve taziye odaları, kapalı yüzme havuzu, koşu bantları, Türk hamamı, cardio ve GYM ekipmanları, buhar odası ve sağlık kulübü gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Kayacity Başakşehir Evleri'nde 172 metrekarelik 4+1 daire fiyatı 415 bin TL'den başlıyor. Celaloğlu İnşaat imzası taşıyan projede anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor. 


Celaloğlu İnşaat...