19 / 04 / 2024

Kayacityde tapular hemen veriliyor mu

Kayacityde tapular hemen veriliyor mu

Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayacity'de toplamda 236 adet daire yer alıyor. İnşaatı tamamlanan projede 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor.

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

ArsaVev Beypazarı'nda 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı! Tapular hemen teslim!

ArsaVev Beypazarı'nda arsa satışları başladı. Karaşar'da hayata geçirilen ArsaVev Beypazarı'nda hemen teslim tapu fırsatı sunuluyor. Peki ArsaVev Beypazarı'nda arsa büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Mesa Çubuklu 28'de 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

Şehir ve doğayı buluşturan Mesa Çubuklu 28'de sınırlı sayıda konut için 60 ay vade ve yüzde 0.99 fırsatı sunuluyor. Projede tapular hemen teslim ediliyor. 

NG Residence'de hemen tapu hemen teslim!

NG Residence, bölgedeki konut fiyatları ve satış hareketliliğine yön veriyor. Tapuların hemen verilmesi ve daire sahiplerinin de vakit kaybetmeden kazanmaya başladığı NG Residence 1+1'lerde 2 bin TL, 2+1'ler de ise 3 bin 500 TL’lere varan kira getirisi sunuyor...

Varyant Karşıyaka Plus indirim 2018!

Varyant Karşıyaka Plus projesinde tapular hemen veriliyor. Projede 2 oda 1 salon dairelerde yüzde 25'e varan büyük indirim imkanı sağlanıyor. 

Tema İstanbul ödeme bilgisi! 

Tema İstanbul ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Son 50 dairenin satışta olduğu projede tapular hemen teslim ediliyor. Tema İstanbul projesi, Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur imzasını taşıyor.

Daire Kartal’dan hemen tapu hemen teslim!

Daire Kartal, bu yaz benzersiz avantajlarla ev sahibi yapıyor. Yüzde 15 indirim ve 0.98 vade farkıyla Daire Kartal’dan ev alanlar tapularını hemen alıyor, hemen taşınabiliyor.

Kurtköy Paragon iletişim!

132 daireden meydana gelen Kurtköy Paragon'da tapular hemen teslim ediliyor. Projede daire teslimlerine ise 31 Mayıs'ta başlanıyor..

35 soruda Motto İstanbul projesi!

Motto İstanbul projesi İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres'te yer alıyor. 277 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılan projede tapular hemen teslim ediliyor. İşte 35 soruda Motto İstanbul projesi...

Ona 9 Dragos'ta tapular hazır!

Yılmazlar İnşaat tarafından Maltepe'de yüksek pirim potansiyeline sahip lokasyonda hayata geçirilen Ona 9 Dragos projesinde tapular hemen teslim ediliyor..

Büyükçekmece Bizimevler Güzelce konut fiyatları!

Büyükçekmece Bizimevler Güzelce konut fiyatları 347 bin TL'den başlıyor. İhlas Holding imzası taşıyan Bizimevler Güzelce projesinde tapular hemen teslim ediliyor...

Büyükçekmece Güzelce Bizimevler ödeme planı!

Büyükçekmece Güzelce Bizimevler ödeme planı kapsamında konutlar için en az yüzde 20 peşinat veriliyor. Tapuları hemen teslim edilen Bizimevler Güzelce projesinde daire ve ticari alanlara yer veriliyor...

Kayacityde tapular hemen veriliyor mu Haberi

Kayacityde tapular hemen veriliyor mu

İstanbul Başakşehir'de inşa edilen Kayacity projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde daireler dizayn edildi. 15 bin 650 metrekare arsa alanına sahip projede 236 adet daire mevcut. 


İnşaatı tamamlanan Kayacity projesinde tapu hemen teslim ediliyor ve oturuma hemen geçiliyor. Kayacity'de dairelerin alanları 114 metrekare ile 172 metrekare arasında tasarlandı. 


Kayacity'de çocuklar için açık yüzme havuzu, yetişkinler için kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, toplantı ve taziye odaları, cardio ve GYM ekipmanları, buhar odası, sağlık kulübü, koşu bantları ve sauna gibi sosyal donatılar alıcıları bekliyor. 


Proje lokasyon olarak Atatürk Havalimanına 10 dakikalık mesafede, üstelik Tem ve 3. Köprü bağlantı yolunun tam merkezinde bulunuyor. Proje Celaloğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor.


Adres : Güvercintepe Mah. Mert Sok. Kayabaşı-Başakşehir/İstanbul

Telefon : 0212...