07 / 05 / 2024

Kayaköyün ismi mi değişti

Kayaköyün ismi mi değişti

Fethiye Belediye Meclisi mart ayı toplantısında Kayaköy’ün isminin "Kayı Köy" olarak değiştirilmesi teklifi görüşüldü. Kayaköy'ün isminin "Kayı Köy" olarak değiştirilmesini, bölge halkının referandumda vereceği oylar belirleyecek.

Rezerv alan yasası nasıl uygulanacak? Eviniz habersiz yıkılabilir mi? Tek tek açıklandı!

İstanbul Şahintepe Mahallesi’nde yaşayanlar "Rezerv alan yasası ne getiriyor; Şahintepe halkı ne yapmalı?" konulu panelde bir araya ve "Parseliniz bir gün Hazineye devredilebilir mi? Eviniz habersiz yıkılabilir mi?" sorularının yanıtları konuşuldu. Peki rezerv alan yasası neleri getirecek?

Elinde dolar olanlar dikkatli olun! Doların yönü belli oldu! Dolarda son dakika gelişmesi

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar kuru ne olur? sorusu üzerine ekonomistlerden açıklama geldi. Doların yönü belli oldu. Bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kuru kaç lira? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi? İşte ayrıntılar...

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın! Euro kurunun yönü belli oldu!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı (ECB) Christine Lagarde faizlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamaların ardından tüm gözler euro kuruna çevrildi. Peki euro ne olur? Euro yükselecek mi? Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın! Euro kurunun yönü belli oldu!

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Dolar rekordan rekora koşmaya devam ediyor. Dün yüzde 7 yükselişle rekor kıran dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Avrupa Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi! Euronun yönü belli oldu! 

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde  bölge genelinde faiz oranlarında daha fazla artış sinyali verdi. Euronun yönü belli oldu! Peki euro yükselecek mi, düşecek mi? 

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! Euro'nun yönü belli oldu! Euro yükselecek mi, düşecek mi? İşte cevabı!

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını 4 Mayıs günü açıklayacak. Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Kurulu Üyesi Boris Vujcic, 4 Mayıs’ta gerçekleştirilecek toplantı öncesi faiz oranları ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Euro'nun yönü belli oldu! Euro yükselecek mi, düşecek mi? İşte cevabı!

Doların 9 gün sonraki yönü resmen belli oldu! Hemen tek tek açıklanan bu son dakika detayına bakın!

Doların 9 gün sonraki yönü resmen belli oldu. Peki yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan dolar düşecek mi yoksa yükselecek mi? Hemen bakın...

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Uzmanlar peş peşe açıkladı! Doların yönü resmen belli oldu!

Yatırımcılar ''dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Konu ile ilgili açıklamalar uzmanlardan geldi. Uzmanlar peş peşe açıkladı! Doların yönü resmen belli oldu!

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euronun yönü resmen belli oldu! 1 eurosu bile olanlar hemen gardınızı alın

Avrupa Merkez Bankası (ECB), üç temel politika faizini 50 baz puan artırdı.  Euro/TL kuru yükselişe geçti. Peki euro yükselecek mi? Euronun yönü resmen belli oldu! 1 eurosu bile olanlar hemen gardınızı alın.

Altın fiyatları sıçradı! Beklenen o gün geldi mi? Elinde altını olanlar acil baksın! 29 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yükselişe geçti. Sıçrayış gösteren altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altında beklenen gün geldi mi? Bugün gram altın bugün ne kadar? Çeyrek altın  kaç lira? 29 Kasım 2022 canlı altın fiyatları.

Avrupa Merkez Bankası üyesi açıkladı! 16 gün sonra euronun yönü böyle olacak! Elinde euro olanlar çabuk bakın

Euro kuru yükselmeye devam ediyor. 19,40 TL seviyelerinde işlem gören euro/TL kurunun yönü 16 gün sonra resmen belli olacak. Euro yükselecek mi, düşecek mi? Avrupa Merkez Bankası üyesinden açıklama geldi.

Doları olanlar hemen harekete geçsin! Doların yönü resmen belli oldu! Dolar böyle olacak! Görmeyen duymayan kalmasın

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip edilirken iki dev bankadan dolar ile ilgili yön açıklaması geldi. Doların ne kadar olacağını merak edenler için yön resmen belli oldu. Dolar düşecek mi, yükselecek mi? Doları olanlar hemen harekete geçsin...

Kayaköyün ismi mi değişti Haberi

Kayaköyün ismi mi değişti

Fethiye Belediye Meclisi, Kayaköy'ün isminin "Kayı Köy" olarak değiştirilmesi teklifini görüşerek, değişikliğin referandumla yapılmasına karar verdi.


Fethiye Belediye Meclisi mart ayı toplantısında Kayaköy’ün isminin "Kayı Köy" olarak değiştirilmesi teklifi görüşüldü. Belediye Meclisi İmar Komisyonu Başkanı Zafer Doğan, yaptığı konuşmada, Kayaköy'ün ören yeri ile tanındığını, isim değişikliğinin turizm açısından sıkıntılı olabileceğini vurguladı.


İnsanların "Kayı" ismine yavaş yavaş alışması gerektiğini belirten Doğan, "Bunun için etkinlikler yaparak yavaş yavaş değişim sürecini tamamlamak gerekir. Komisyon olarak referandum yapılmasını öneriyoruz" dedi.


Meclis, isim değişikliği için referandum yapılmasına karar verdi. Toplantıda Keçiler Mahallesi'nin isminin "Karakeçililer" olarak değiştirilmesi de görüşüldü. Gündem maddesi, alınan görüşler sonucunda oy birliğiyle kabul edildi.


- İsim değişikliği için 5 bin imza toplandı

Yörük Türkmen Tarihi Araştırmacısı Eren Fehmi Eroğlu, toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, köyün isim...