26 / 04 / 2024

Kayalar Kimya arge ödülleri

Kayalar Kimya arge ödülleri

İSO'nun 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 200 milyon liraya yaklaşan cirosu ile yer alan Kayalar Kimya, tüm sektörü bir araya getiren 3. Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ar-Ge Proje Pazarı’nda 3 birincilik ve 1 ikincilik ile Ar-Ge ödüllerini topladı.

Hrz Biyoteknoloji Kimya İlaç Arge Üretim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hrz Biyoteknoloji Kimya İlaç Arge Üretim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Kural tarafından kuruldu.

Faradaygrup Kimya Arge Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faradaygrup Kimya Arge Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erhan Kılıç ve Recep Kaş ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki deposunu kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli İli Çayırova İlçesi'nde yer alan depoyu Kayalar Kimya San.ve Tic.A.Ş. 10 seneliğine kiraya verdi. Kiranın bedeli 4 milyon 400 bin dolar olarak açıklandı.

2 M Arge Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 M Arge Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Özkaymaz tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, 1592 Sokak'ta kuruldu.

Kırıcıoğlu İnşaat Elektrik Metal Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırıcıoğlu İnşaat Elektrik Metal Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kırıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Delba İnşaat Otomotiv Pazar Tezgahları Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delba İnşaat Otomotiv Pazar Tezgahları Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Delibalta tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi, 1170 Sokak'ta kuruldu.

ZRM İnşaat Taahhüt Metal Elektrik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZRM İnşaat Taahhüt Metal Elektrik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Güngör tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidiye Caddesi'nde kuruldu.

Sertez Kimya İnşaat Reklam ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sertez Kimya İnşaat Reklam ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Memet Akbacak Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta İkitelli'de kuruldu.

Eröz Kimya İnşaat Tekstil ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eröz Kimya İnşaat Tekstil ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Özcan tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Pendik, Çamçeşme Mahallesi, Karakol Sokak'ta kuruldu.

Günbatımı İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günbatımı İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuri Alpun tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Ümraniye, Altınşehir Mahallesi, Çiğdem Sokak'ta kuruldu.

Uzmaniş İnşaat Mühendislik Elektrik Metal Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzmaniş İnşaat Mühendislik Elektrik Metal Kimya Ticaret Limited Şirketi, Erdi Durak tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Ümraniye, Altınşehir Mahalelsi, Kumru Sokak'ta kuruldu.

Hayat Kimya'dan 38 milyon dolarlık Allianz Plaza operasyonu!

Hayat Kimya Altunizade'deki Allianz Sigorta'nın plazasını satın aldı. Hayat Kimya 38 milyon dolar ödeyerek plazanın yeni sahibi oldu.

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ceylan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sancaktepe, Emek Mahallesi, Kayalar Caddesi'nde kuruldu.

Kayalar Kimya arge ödülleri Haberi

Kayalar Kimya arge ödülleri


Türkiye’de mobilya vernik ve boyaları üretiminde yüzde 23’lük pay ile pazar lideri olan Kayalar Kimya, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) koordinasyonunda İKMİB ve AKMİB işbirliği ile bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilen 3. Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ar-Ge Proje Pazarı’nda 3 birincilik ve 1 ikincilik olmak üzere toplam 4 ödül alarak sektörde dikkatleri üzerine çekti.

Sanayi kategorisinde Mikro Seramik Kürecikli Isı Yalıtımlı İç Dış Cephe Boya ve Astaları’yla birincilik, UV Işınları ile Kürlenebilen Alkid Reçinelerin Sentezi ve Boya Formülasyonlarının Geliştirilmesi  ile girişimci kategorisinde birincilik ödüllerini alan Kayalar Kimya, Su Bazlı UV Kürlenmeli Son Kat Vernik ve Boya Sistemlerinin Geliştirilmesi  projesiyle de ikincilik ödülüne layık görüldü. Şirket ayrıca sunduğu proje sayısı ile En Yüksek Katılımı Sağlayan Sanayici kategorisi ödülünü de alarak dikkatleri üzerine...